Mūsų širdyse yra vietos gerumui

Mūsų širdyse yra vietos gerumui

Šiais mokslo metais Klaipėdos Ievos Simonaitytės pagrindinės mokyklos jaunimo klasių mokiniai ir jų mokytojai dalyvauja Amerikos pedagogų talkos Lietuvos mokyklai (A.P.P.L.E.) projekte ,,Ir manoj širdy gerumas telpa‘‘, kurį parėmė Klaipėdos verslininkas.

Gegužės 2 dieną projekto dalyviai Klaipėdos globos namų gyventojams pristatė  renginį ,,Kai Tu esi šalia...‘‘. Jo metu buvo skaitomos ne tik poetų, bet ir pačių mokinių sukurtos eilės tema ,,Esu tam, kad dovanočiau Jums gėrį ir grožį’’. Skambėjo dainos apie gerumą, pasiaukojimą, draugystę. Žiūrovams pristatytas žemesniųjų klasių mokinių vaidinamas dviejų dalių spektakliukas pagal muzikinę pasaką ,,Akmuo ir plaštakė’’ bei miniatiūrą ,,Ko Žemėje daugiau?’’. Renginio pabaigoje pasirodė jaunosios mokyklos šokėjėlės.

Klaipėdos globos namų gyventojus jaunimo klasių mokiniai vaišino per technologijų pamokas pačių keptais meduoliais iš trapios tešlos.

Šį mėnesį jaunimo klasių mokiniai rankų darbo dovanomis bei koncertine programa džiugins Regos ugdymo centro vaikus, Klaipėdos gausių šeimų narius ir savo tėvelius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder