MAXIMA LT stipendijas jauniesiems talentams skyrė devintą kartą

MAXIMA LT stipendijas jauniesiems talentams skyrė devintą kartą

Devintą kartą apdovanoti MAXIMA Jaunųjų talentų konkurso nugalėtojai.

Jaunojo talento stipendijos skirtos 20 gabių ir talentingų šalies vaikų, kurių pasiekimai praėjusiais metais mokslo, muzikos, kūrybos ir meno, sporto bei visuomeninės veiklos srityse buvo aukščiausi.

Jau devintus metus talentu apdovanotus mūsų šalies vaikus, kurie verti visus mokslo metus mokamos stipendijos, renka kompetentinga vertinimo komisija - ekspertai iš Švietimo ir mokslo ministerijos, Lietuvos radijo ir televizijos, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto, Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondo ir bendrovės MAXIMA atstovai.

"Džiugu matyti, kad stipendijos skiriamos vaikams, kurie išties to nusipelnė, juk jau dabar jie garsina Lietuvos vardą visame pasaulyje", - sako MAXIMA LT, UAB generalinis direktorius Gintaras Jasinskas.

Visus metus gaunamos stipendijos atiteko 20 šalies moksleivių: šiemet skirtos 5 pagrindinės ir 15 skatinamųjų stipendijų. Jau nuo rugsėjo pagrindinė, 500 litų, stipendija moksleiviams bus mokama kas mėnesį visus ateinančius mokslo metus, o paskatinamosios stipendijos laimėtojai kas mėnesį gaus po 250 litų.

Apdovanojimo vaizdo įrašas per Lietuvos televiziją bus transliuojamas rugsėjo 4 dieną.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder