Kalėdinis Deivido Bendžiaus ir Tomo iš "Pikaso" gerumo pliūpsnis

Kalėdinis Deivido Bendžiaus ir Tomo iš "Pikaso" gerumo pliūpsnis

Kai didžiosios žiemos šventės jau visai ant nosies, dažnam norisi pasidalinti gerumu ne tik su savo artimaisiais, bet ir su tais, kuriems dėmesio ypatingai trūksta. Abejingi neliko ir Deividas Bendžius, jau spėjęs pagarsėti savo pozityviu vaizdo klipu, kuriam neatsispyrė net pati Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė, bei grupės „Pikaso“ narys Tomas Eigertas, gerumu kasdien besidalinantis su senjorais.

Tomas jau kelis mėnesius dirba reabilitacijos centre „Gemma“. Prieš tai įgijęs patirties senelių namuose, vaikinas ir toliau tęsia savo veiklą dirbdamas socialiniu darbuotoju – vadybininku.

Idėja geromis ir šiltomis emocijomis pasidalinti su aplinkiniais kilo Tomo pusbroliui Deividui Bendžiui, kuris nuolat kuria pozityvius filmukus, yra pradėjęs kurti ir savo internetinę laidą. Kartu su Tomu nufilmuotas vaizdo klipas – taip pat naujosios laidos dalis.

Deividas tikino, jog jam spontaniškai kilo idėja prieš Kalėdas padaryti kažką gero ir įdomaus. Tada jis prisiminė su ligotais vyresnio amžiaus žmonėmis, kuriems per šventes dažnai pritrūksta dėmesio, dirbantį pusbrolį Tomą. Taip paprastai ir gimė idėja aplankyti reabilitacijos centrą, tapti kalėdiniais angelais ir paskleisti kalėdinę dvasią. Vaikinai tenorėjo priminti, kad gerumas nieko nekainuoja, todėl reikia nepamiršti juo dalintis.

Nors Tomo grafikas pastaruoju metu labai įtemptas – grupė „Pikaso“ kątik išleido savo naujausią albumą, vyksta intensyvūs koncertiniai pasirodymai, ruošiamasi muzikiniams apdovanojimams „M.A.M.A“ – jis neapleidžia savo pagrindinės socialinio darbuotojo profesijos, kuriai yra atsidavęs jau trejus metus ir gerumu bei dėmesiu dalinasi ne tik prieš šventes, bet ir kiekvieną dieną.

Tomas ir Deividas kviečia visus žmones prieš Kalėdas ir per jas prisiminti tuos, kurie yra išsiilgę gero žodžio ar apkabinimo ir jų nepagailėti. Juk gerumas nieko nekainuoja.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder