Jei nemokamai, tai ir nemaloniai?

Jei nemokamai, tai ir nemaloniai?

"Vakarų ekspresas" sulaukė pasipiktinusios miestietės laiško dėl "Gintaro" sporto centro darbuotojų elgesio su į nemokamas plaukimo pamokas užsirašiusiais vaikais ir jų tėvais.

"Esu labai nustebusi ir pasipiktinusi "Gintaro" baseino darbuotojais. Jau po pirmos dienos apsilankymo norėjosi daugiau kojos nebekelti. Galvojau, kad čia tik pirma diena tokia, bet ir antra nebuvo geresnė. Vaikai nedidučiai, išsigandę, o čia treneriai išeina šaukdami, kodėl tėvai persirengimo kabinose. Išsigąstu net aš, o ką bekalbėti apie vaiką?" - pasakojo į nemokamas plaukimo pamokas patekusio vaiko mama, kurios vardas ir pavardė redakcijai žinoma.

Anot jos, jau pačią pirmą treniruočių dieną mergaitė išėjo verkdama, nes trenerė esą paėmė už rankos ir suspaudusi liepė sėstis.

"Argi taip elgiamasi su vaikais? Net elektrikas apšaukia mamytes, kam jos stovi kamputyje. Paklausus, ar trukdome, išgirdome, kad taip, nors pats su batais eina prie persirengimo kabinų, kur vaikai basom kojom vaikšto. Jausmas toks, kad jei nemoki pinigų, tai nesiskaito niekas. Nejauku eiti ten. Visi pikti, o pikti kodėl? Kad einam nemokamai. Kaip visada pasitvirtina posakis, kad su akcija nieko gero nelauk... O norisi visai nedaug - bent jau šypsenos. Dirba gi su vaikais", - sakė moteris.

"Gintaro" sporto centro direktorius Valentinas Vytautas Šeputis, išgirdęs apie tokį skundą, nustebo. Vadovas apgailestavo, kad niekas į jį nesikreipė. Pasak jo, jei būtų sulaukęs tiesioginių skundų, problema iš karto būtų išspręsta.

"Ne pirmus metus vykdome šią veiklą. Visi treneriai yra kvalifikuoti, sąžiningi žmonės, tokį darbą dirbantys jau dvidešimtmetį. Šią savaitę pirmo užsiėmimo metu su tėveliais bendravo sporto centro pavaduotojos, norėjo susipažinti, stengėsi išsiaiškinti, kokie yra tėvų ir vaikų lūkesčiai, skirstė grupes. Pavaduotojoms viskas pasirodė gerai, jokių nusiskundimų jos irgi negavo", - komentavo direktorius.

Visgi V. V. Šeputis svarstė, jog minėtai mamytei galėjo nepatikti griežta tvarka.

"Baseinas - didelio pavojingumo zona, su mažais vaikais gali nutikti įvairiausių nelaimių. Stengiamasi užtikrinti saugumą, todėl disciplina yra būtina", - sakė jis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder