Į kovą su "tageriais" - su šypsena ir teptuku

Į kovą su "tageriais" - su šypsena ir teptuku

Atvira kova su sienų teršėjais Klaipėdoje tęsiasi - vadinamuosius "tagerius" gaudo policija, o jaunimas trečiadienį senamiestyje surengė prieš juos nukreiptą nepakantumo akciją.

Jos metu buvo valomos "tagais" išmargintos šviesios Tiltų gatvės pastatų sienos bei skliautinės perėjos, langų stiklus. Pro šias vietas kasdien praeina tūkstančiai žmonių.

Apsiginklavę teptukais atnaujinti sienų atėjo kelios dešimtys Klaipėdos universiteto, Vakarų Lietuvos verslo ir Klaipėdos valstybinės kolegijos studentų, moksleivių ir jaunimo organizatorių atstovai. Dažų nupirko uostamiesčio verslininkai.

Į akciją stengtąsi įtraukti ir praeivius, tarp kurių buvo ir užsieniečių, tačiau šie tik stabdelėdavo paklausti, kas čia vyksta, o prie pirmuosius potėpius atlikusio uostamiesčio mero priėjusi moteris prašė miesto galvos ateiti iki Tiltų gatvės 6A namo, kuriame ji gyvena.

"Ten irgi sienos išterliotos, uždažykite ir ten. Ateikite, mere", - prašė klaipėdietė.

Didžiule miesto problema laikomi "tagai" pastaruoju metu itin dažnai linksniuojami, Klaipėdos teisėsaugininkai ir valdžia pareiškė, jog su jais nesitaikstys ir dės visas pastagas, kad būtų išaiškinta kuo daugiau teršėjų.

Uostamiesčio policija per pastarąsias dvi savaites su įkalčiais užklupo ir sulaikė 5 jaunuolius, kurie ant sienų piešė su spalvikliais bei aerozoliniais dažais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder