Fortūna aplankė ir išgąsdino

Fortūna aplankė ir išgąsdino

Kai gyvenime laimę tenka rinkti kaip trupinius diena iš dienos sunkiai dirbant ir su nerimu laukiant rytojaus, staiga pasirodžiusi fortūna ne juokais išgąsdina. Būtent taip dabar jaučiasi „Teleloto“ Aukso puodo, kuriame buvo beveik 720 tūkst. litų, laimėtoja iš Lazdijų. Visą gyvenimą kitiems aukojusiai moteriai laimėti pinigai ne tik džiaugsmas, bet ir rūpestis, kaip juos padalyti, kad nė vienas iš artimųjų neliktų nuskriaustas.

Pranašingi ženklai

Nors Lazdijų gyventoja sėkme netiki, prisipažino, kad loterijos bilietai kiekvieną savaitę atsiduria jos pirkinių krepšelyje. Tačiau paklausta, apie ką svajojo pirkdama bilietą, pašnekovė sutrinka, esą niekada rimtai nemanė, kad tokia laimė jai tikrai gali nusišypsoti.

Pašnekovė įsitikinusi, kad kiekvienas gimsta su savo likimu, o šis davė ne vieną užuominą, kad moters laukia staigmena. „Gyva būdama mano motina visada pirko loterijos bilietus tikėdamasi, kad išlošta suma galės padėti sunkiai besiverčiantiems vaikams. Dar prieš laimėjimą sesuo pasakojo sapnavusi motiną, kuri barėsi, kodėl po jos mirties niekas nebeperka loterijos bilietų“, - pranašingu sapną prisiminė pašnekovė.

Giminės namas

Šiandien Lazdijų gyventoja bando susigyventi su mintimi, jog ta laimė jai vis dėlto nusišypsojo, ir pats laikas rimtai apgalvoti, ką su pinigais daryti, kad jie nenueitų vėjais. Pašnekovė buvo įsitikinusi, kad jei ir turinti svajonių, jos visos susijusios su jos artimųjų gerove.

„Turiu keturis brolius ir vieną seserį, tėvą. Svajoju suremontuoti tėviškėje esantį namą, kad visi galėtų į jį sugrįžti. Tame name gyveno ne viena mūsų giminės karta. Todėl norėčiau jį išsaugoti ir perduoti vaikams. Namams teikiu didžiulę reikšmę. Visada pavydėjau žmonėms, kurie turi nuosavus namus. Aš su vaikais ir draugu glaudžiamės bute“, - suburti visus artimuosius į krūvą svajojo pašnekovė.

Kitas moters rūpestis - vaikai, kurie baigę vidurinę mokyklą dėl nepritekliaus priversti palikti Lietuvą. „Nerimauju dėl vaikų. Norėčiau, kad rastų savo kelią, baigtų mokslus, kurtų rimtus ateities planus. Dabar jiems nebus būtina vykti uždarbiauti svetur, tikiuosi, liks Lietuvoje ir kurs gyvenimą čia“, - nerimą dėl vaikų ateities išreiškė pašnekovė.

Draugų neliko

Tačiau Aukso puodo laimėtoja nieko neužsiminė apie dovaną sau. Paklausta, kuo žada save pamaloninti, moteris tik nusijuokė: nėra laiko apie tai galvoti. O ir nėra su kuo pasidalyti džiaugsmu, esą geriausi draugai, su kuriais duonos kąsniu buvo dalytasi, išdavė.

„Kai skyriausi su vyru, man labai reikėjo draugų paramos. Deja, iš jų to nesulaukiau, nors visą gyvenimą viskuo su jais dalijausi. O kai man pradėjo sektis, iš draugų sulaukiau pikto pavydo. Negalėjau tuo patikėti, bet teko susitaikyti, kad iki galo negali pažinti net artimiausių žmonių. Pajautusi, koks stiprus gali būti žmonių pavydas, kiek įmanoma stengsiuosi išlaikyti paslaptyje laimėtą Aukso puodą“, - nusivylimo aplinkiniais neslėpė moteris.

Parengta pagal dienraštį "Vakaro žinios"

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder