Dovana ir įkyriai tetai, ir geriausiai draugei – toje pačioje parduotuvėje

Dovana ir įkyriai tetai, ir geriausiai draugei – toje pačioje parduotuvėje

Pasiruošimas Kalėdoms – smagus, tačiau prieškalėdiniu laikotarpiu būna akimirkų, kai, atrodo, atiduotum pusę tau skirto Kalėdų senelio maišo, kad nereikėtų rūpintis kai kuriomis dovanėlėmis. Artimiausiems draugams ar giminaičiams išrinkti dovanas visai nesunku, nes juk neretai pagauni mamą svajojant apie vieną ar kitą smulkmeną, žinai, kad tavo sesei beprotiškai reikia tų kabančių auskarų, o broliui geriausia dovana – nauji marškinėliai su linksmu užrašu.

Reikalai komplikuojasi, kai sužinai, jog tave ruošiasi aplankyti seniai nematyta teta arba prisimeni, jog jau trečius metus iš eilės močiutei dovanoji šiltas kojines. Galbūt tradiciškai prieš Kalėdas susitinki draugę, kuriai reikia ko nors dovanų, tačiau žinai, kad jos kambario lentynos jau pilnos tavo pridovanotų molinių statulėlių ir kitų suvenyrų. Arba – galbūt labai ypatingam žmogui ieškai ko nors originalaus ir nematyto? Be to, pasitaiko situacijų, kai tiesiog neturi pinigų ir būtinai reikia originalios dovanos vos už 5 Lt.

Neįtikėtina, tačiau visais šiais atvejais yra viena ir ta pati išeitis – „Gelbėkit vaikus“ elektroninė dovanų parduotuvė! Tetos ar močiutės širdį sušildysi, kai jos pamatys, jog jų vardu vargstantį vaiką aprūpinai šilta kepure ar jam įteikei knygą. Draugę, kuriai tradiciškai dovanodavai pigius kalėdinius niekučius, tikrai pralinksmins jos vardu Zambijos vaikui įteikta višta. Ypatingesne dovana gali tapti į Zambiją išsiųsta ožka arba Lietuvos vaikui padovanota nauja kuprinė. Prireikus dovanos už 5 Lt, „Gelbėkit vaikus“ dovanų parduotuvė taip pat turi ką pasiūlyti – už simbolinę sumą padovanoti dienos pietūs organizacijos globojamam vaikui dažnai yra vienintelis jo gaunamas maistas per dieną. Ar gali sugalvoti, kaip prasmingiau galėtum išleisti tokią sumą pinigų?

Nupirkusi vieną iš šių dovanų savo draugui ar giminaičiui, ne tik padovanosi originalią ir niekur nematytą dovaną, bet ir  galėsi išrinkti elektroninę arba popierinę sveikinimo atvirutę, kurią, su tavo linkėjimu bei nurodyta dovana, įteikta vaikui, išsiųsime tavo nurodytu adresu.

Pirkti dovanas „Gelbėkit vaikus“ elektroninėje parduotuvėje patogu, nes tai padaryti gali net neišeidama iš namų, tad tikrai išvengsi prieškalėdinių spūsčių.

Atrodo, geriau net ir būti negali. Kur šių dovanų universalumo paslaptis? Paslaptis ta, kad visas šias dovanas vienija gražus tikslas – nuoširdumas bei rūpestis artimu, kurių niekada, o ypač per šventes, nebūna per daug.

Elektroninę „Gelbėkit vaikus“ nuoširdžių dovanų parduotuvę gali rasti adresu www.parduotuve.gelbekitvaikus.lt

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder