Apklausa: amerikiečiai vis dažniau savo gyvenimo meilės ieško internete

Apklausa: amerikiečiai vis dažniau savo gyvenimo meilės ieško internete

Jungtinėse Valstijose vis daugiau žmonių savo gyvenimo meilės ieško internete. Remiantis pirmadienį paskelbtais nuomonės tyrimo instituto "Pew Research Center" apklausos rezultatais, suaugusių JAV piliečių, kurie naudojasi pažinčių svetainėmis, dalis nuo 2008 metų padidėjo tris kartus - iki 9 proc. Iš viso 6 proc. internautų atskleidė su savo dabartiniu partneriu susipažinę internete. Ir tai yra dvigubai daugiau nei 2005-aisiais, praneša agentūra AFP.

Remiantis apklausa, du trečdaliai pažinčių svetainių lankytojų su interneto draugu ar drauge yra susitikę realiame gyvenime. Beveik kas ketvirtam flirtas internete baigėsi santuoka arba ilgalaikiais santykiais.

Tyrimo rezultatai taip pat rodo, kad pasikeitė požiūris į pažinčių svetaines. Dar 2005-aisiais tik 44 proc. apklaustų internautų tokias svetaines vadino geru būdu susipažinti su žmonėmis. Šiandien taip mano 59 proc. respondentų.

Tačiau, anot apklausos, tie, kas internete dairosi partnerio, turi būti pasirengę ir neigiamai patirčiai. Daugiau kaip antras pažinčių svetainių lankytojas nurodė turėjęs pasimatymą su asmeniu, kuris internete pateikė neteisingus duomenis apie save. Beveik kas trečiam teko susidurti su priekabiavimu ar nederamais komentarais internete.

Apklausoje dalyvavo 2 252 asmenys.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder