Abiturientės suknelių dairosi ir skudurynuose

Abiturientės suknelių dairosi ir skudurynuose

Prekiautojų dėvėtais drabužiais teigimu, pastarųjų mėnesių ieškomiausia prekė buvo ir tebėra išleistuvių suknelės. Kartu su vakaro apdarais mielai perkami ir naudoti papuošalai.

Suknelių išleistuvių vakarui, anot dėvėtų drabužių pardavėjų, abiturientės pradėjo dairytis dar praėjusį rudenį. Pastebėta, kad ne viena mergina pirko net po kelias nenaujas vakarines sukneles. Teigiama, jog už tiek pat, kiek vakarinė suknelė kainuoja prabangioje parduotuvėje, vadinamajame skuduryne jų galima įsigyti net penkias ar šešias, rašo "Lietuvos žinios".

Tarp merginų, kurios brandos atestatą atsiims pasipuošusios dėvėtų drabužių parduotuvėje pirkta suknele, bus ir panevėžietė Kotryna. Ji LŽ prisipažino, kad tik namiškiams pasakė, jog pirko nebenaują suknelę. Sumokėjo už ją 35 litus. Mergina tikisi, kad daugiau niekas apie tai nesužinos.

"Nunešusi šią suknelę į valyklą netikėtai pamačiau, kad tokių proginių suknelių ten kabo keliolika, o gal ir daugiau. Neabejoju, jomis išleistuvių vakarą pasipuoš mano bendraamžės", - teigė abiturientė. Kotryna tvirtino, kad išleistuvių drabužiui nereikėjo taupyti, bet naujos vakarinės suknelės jai pasirodė tinkančios tik pagyvenusioms moterims, o ne jos metų merginoms. Nuomotis suknelę, panevėžietės manymu, tai irgi tas pats, kas pirkti nešiotą drabužį.

"Juk ir nuomojama suknelė jau būna dėvėta, be to, ją reikia grąžinti. O nusipirktas apdaras man ir liks", - svarstė abiturientė. Kotryna džiaugiasi, kad "skuduryne" išsirinkta suknelė šiek tiek ekstravagantiška, itin jaunatviška, tad viliasi, jog pasipuošusi ja sulauks bendraamžių dėmesio.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder