Poros santykiai

Kodėl vyrai beveik be išimčių jaučiasi esą gražuoliai

Neturintiems sveiko humoro jausmo skaityti šio straipsnio jokiu būdu nerekomenduojama.

 

Tik juoką kelia klausimas priklauso, ar nepriklauso vyras moteriai. Ar moterys gali susidoroti su visais iššūkiais be jų.

Šis požiūris yra nepagrįstas ir neteisingas.

Lyčių lygybė yra svarbi visuomenės vertybė, ir abi lyties grupės turi vienodą teisę į pasirinkimus, dalyvavimą visuomenėje ir partnerystę.

Jis ir ji

Pirmiausia, mielos moterys, pamąstykite: kam tas vyras išvis reikalingas, tas "nuolatinis partneris"?

Išlaidos jam viršija pelną.

Išties, jei kasdien tereikia stiklinės pieno, kam laikyti karvę?

Kita vertus, "personalinis partneris", jei teisingai juo naudojiesi, yra patikimesnis už buities techniką.

Tik kodėl jie kartkartėmis elgiasi kaip idiotai?

Proto aptemimas

Nieko nepadarysi, kad vyrams, pamačius gražią merginą, aptemsta protas: tokia yra jų chroniška liga.

Ji būdinga ne tik eiliniams, bet ir tiems, kurie turi ką prarasti.

Beveik kiekvienas vyras suvokia, kad laikinas proto aptemimas gali kainuoti teisėtos žmonos netektį.

Kai kurių nesustabdo ir papildoma baimė dėl svarbių valstybinių pareigų ar turto praradimo.

Mokslininkai teigia, kad patrauklios moters akivaizdoje į vyrų kraują išsiskiria daugiau vyriško hormono testosterono, kuris pristabdo smegenų veiklą.

Deja, jis atpalaiduoja kalbos centrus, kurie ima veikti visai nepriklausomai nuo proto.

Tokios būklės vyras gali mažai pažįstamai moteriai prišnekėti kvailysčių ir net pažadėti ją vesti. Esant normalios būsenos tokį pažadą juk tenka kone su replėmis išplėšti.

Beje, toks fenomenas nėra būdingas vien žmogui - štai kurtinį, kol jis gieda savo giesmelę, galima beveik plikomis rankomis pagauti.

Regos ir klausos ribotumas

Vyrai mato keistai, gal išrankiai, o gal ribotai. Kartais jų žvilgsnis prilygsta rentgeno spinduliams - įžvelgia po drabužiais tobulą kūną.

Regėjimo aštrumas padidėja tuomet, kai vyras mėgina įžiūrėti toli esantį moteriškos lyties subjektą. Kuo ji mažiau apsirengusi, tuo vyro regėjimas tampa aštresnis.

Kita vertus, beprasmiška barti vyrą dėl blogai sutvarkyto buto - jis paprasčiausiai neįžiūri dulkių.

Kaip ir savo pilvuko bei dvigubos pasmakrės veidrodyje. Jei moterys dažniausiai linkusios kritiškai vertinti savo išorę, tai vyrai beveik be išimčių jaučiasi esą gražuoliai.

Vyrai puikiai girdi, jei kas giria jų talentus bei protą, ir beveik apkursta prabilus apie trūkumus. Tad išvada, jog jų apskritai neverta kritikuoti, yra visiškai teisinga.

Kam aušinti burną, jei jis nieko negirdi?

Pati geriausia vyro sveikatos ir savijautos profilaktika - tris kartus per dieną sakyti, koks jis nuostabus, protingas, reikalingas ir nepakeičiamas.

Kai vyras tai girdi vos atbudęs, tuomet, kai per pietus skambinate jam į darbovietę, ir vakare sugrįžęs namo, jis tampa priklausomas nuo tai sakančios moters labiau nei nuo pačių pavojingiausių narkotikų.

Panašūs į vaikus

Vyrai mažai kuo skiriasi nuo vaikų. Tik jų žaisliukai yra gerokai brangesni. Tai kompiuteriai, automobiliai ir ginklai medžioklei arba kolekcijai.

Vyrai turi polinkį tuojau pat įsigyti jį sudominusį žaisliuką. Jeigu šalia nėra galinčios nuo to sulaikyti moters, jie ne tik išleis visus pinigus, bet ir pasiskolins trūkstamą sumą.

Namams skirtos technikos paskirties ir kai kurių darbų prasmės vyrai dažniausiai nesupranta ir neverta jų dėl to kaltinti. Tai kyla iš jų prigimties, kurios nepakeisi.

Kodėl kartą per savaitę reikia išsiurbti kilimus ir keisti patalynę? Ir kam stumdyti baldus, jei paskui reikia blizginti anksčiau jų dengtas vietas?

"Kam leisti pinigus užuolaidoms, staltiesėms, servetėlėms, kilimėliams, jei galima nusipirkti naujesnį automobilį", - nuoširdžiai stebisi mano kaimynės vyras.

Jo žmona jau valandą verkia sėdėdama mano virtuvėje ir planuodama, ką įrašys kaip skyrybų priežastį. "Negaliu oficialiai pareikšti, kad jis visiškas idiotas, juk teisėjas pareikalaus pažymos", - svarsto įsiutusi ant savo vyro moteris.

Vyro psichologijos neišmananti moteris dar pultų prieštarauti, kad senasis automobilis buvo visai geras.

O nesuprantantis moters sielos gelmių vyras, viduryje nakties pažadintas dėl to, kad reikia skubiai perstumti lovą prie kitos sienos, suriaumotų kaip žvėris. Iš kur jam žinoti, kad žmona jau mėnesį suka galvą, kaip pakeisti interjerą, ir tik sapne jai kilo išganinga mintis?

Nuoširdus patarimas: nesispyrioti ir, perstūmus lovą, vėl nerti į dar nespėjusį atvėsti patalą. Kitaip likusią nakties dalį teks aiškintis santykius ir įkalbinėti baldus stumdyti kitu, labiau tam tinkamu metu.

Tačiau vyras turi išlikti budrus: jei žmonai nepatinka ne tik baldų stovėjimo vieta, bet ir apmušalai, užuolaidos, gyvenimas ir net sutuoktinis, reikia švelniai, bet nedelsiant pranešti, kad visam tam pakeisti dabar nepakaks lėšų.

Slėpkite savo intelektą

JAV jau seniai labai populiarūs kursai, mokantys moteris dirbtinai sumažinti savo intelekto požymius. Manote, lengva nuolat apsimesti miela kvailute, dievinančia vyrą už jo išmintingus sprendimus?

Juolab kai jie visai neišmintingi, o net kvaili. Bet pastangos vertos, rezultatas puikus. Vyras žavisi savo miela nepretenzinga žmona ir apiberia ją dovanomis bei lepina dėmesiu.

Savo intelektą sugebanti paslėpti moteris, kuri išties priima visus šeimai svarbius sprendimus, nesunkai sukuria vaizdą, kad tuos sprendimus priėmė jos vyras, o ji tik jiems pakluso.

Daugelis moterų mano, kad vyrai neturi problemų. Kaip gali jų turėti žmogus, kuris į darbą, teatrą ir laidotuves gali eiti mūvėdamas tuos pačius džinsus? Juk moteris nuolat suka galvą, kaip jai tinkamai apsirengti.

Tačiau vyrams gyvybiškai būtina nuolat gauti savo reikšmingumo įrodymų.

Be kasdienio savo vertės patvirtinimo jie ima dusti kaip žuvys.

Lengviausiai toks patvirtinimas gaunamas, jei poros intymusis gyvenimas reguliarus ir sėkmingas.

Tik kaip vyrams suprasti, kad svarbiau tai, kaip jie elgiasi "po to", o ne "prieš tai"?

Organizatorių nuotr.

Taip pat skaitykite:

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder