Mirė dainininkės Selin Dion vyras

Mirė dainininkės Selin Dion vyras

Dainininkės Selin Dion (Celine Dion) vyras Renė Andželilis (Rene Angelil) ketvirtadienį pralaimėjo ilgą kova su vėžiu. Vyrui buvo 73-eji, praneša "Reuters".

"Su giliu liūdesiu pranešame, kad 73-ejų R. Andželilis mirė šį rytą savo namuose Las Vegase po narsios kovos su vėžiu", - sakoma dainininkės tinklalapyje, kuriame priduriama, kad šeima nori privatumo, o detalesnė informacija bus suteikta artimiausiomis dienomis.

Kanadietis muzikantų vadybininkas, kuris atrado S. Dion, kai jai buvo 12 metų, padarė ją tikra žvaigžde. Pora 1994-aisiais iškėlė prabangias vestuves Monrealio Noterdamo bazilikoje. S. Dion ir R. Andželilis turi tris sūnus - 14-metį Renė Šarlį ir penkiamečius dvynius Nelsoną (Nelson) ir Edį (Eddy).

Vyro liga, pirmą kartą diagnozuota 1999 metais, privertė S. Dion stabdyti savo muzikinę karjerą 2014-aisiais. S. Dion teigė, kad R. Andželilis palaikė vėlesnį jos grįžimą ant scenos.

"Užuojauta S. Dion, R. Andželilio vaikams, draugams ir artimiesiems dėl jo išėjimo", - "Twitter" paskyroje parašė Kanados premjeras Džastinas Triudo (Justin Trudeau).

R. Andželilio garbei Monrealyje iki pusės stiebo buvo nuleistos vėliavos, ketvirtadienį pranešė miesto mero atstovė.

Vyras pasitraukė iš S. Dion vadybininko pareigų 2014 metais, perdavęs jas poros draugui. 2015-ųjų pradžioje dainininkė laidai "Good Morning America" pasakojo, kad R. Andželilis, kuriam buvo diagnozuotas gerklės vėžys, tris kartus per dieną maitinamas per specialų vamzdelį, taip pat negali kalbėti ir ryti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder