Mirė dainininkas Dž. Maiklas

Mirė dainininkas Dž. Maiklas

Eidamas 54-uosius metus, sekmadienį mirė britų dainininkas Džordžas Maiklas (George Michael). Pasak jo vadybininko Maiklo Lipmano (Michael Lippman), mirties priežastis galėjo būti širdies nepakankamumas, praneša laikraštis "The Daily Express".

Pasak žiniasklaidos, Didžiosios Britanijos policija kol kas nenustatė garsenybės mirties priežasties. Pareigūnai pažymi, kad jokių įtartinų aplinkybių, susijusių su dainininko mirtimi, nenustatyta. "Skrodimas bus atliktas atitinkamu laiku", - pareiškė Temz Velio apygardos, kurios teritorijoje gyveno vienas garsiausių praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio atlikėjų, policijos atstovai.

Dž. Maiklas (tikroji pavardė - Georgijas Kiriakas Panajotu (Georgios Kyriacos Panayiotou) gimė Londone imigrantų iš Kipro šeimoje, neregėtai išgarsėjo devintojo dešimtmečio pradžioje, dainuodamas popduete " Wham!" kartu su savo bendraklasiu Endriumi Ridžliu (Andrew Ridgeley). Kolektyvui iširus 1986 metais, Dž. Maiklas tęsė karjerą kaip solistas. Jo dainos daug kartų buvo pirmosiose hitų sąrašų pozicijose abipus Atlanto.

Per Dž. Maiklo karjerą parduota daugiau kaip 100 milijonų albumų su jo įrašais. Labiausiai žinomos jo kompozicijos "Wham!" sudėtyje - "Club Tropicana" ir "Last Christmas", o solinės - "Careless Whisper", "Faith", "Freedom", "Jesus to a Child". Ateinančių metų kovą turi pasirodyti dokumentinis filmas "Freedom", skirtas Dž. Maiklo kūrybai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder