„Ačiū už Jūsų auksines rankas“

„Ačiū už Jūsų auksines rankas“

Šiandien, balandžio 27-ąją, minima profesinė Medicinos darbuotojų diena. Tai yra puiki proga prisiminti ir pagerbti tuos, kurie padeda išsaugoti arba susigrąžinti didžiausią turtą - sveikatą.

Dienraštis "Vakarų ekspresas" šiemet vėl kvietė išreikšti padėką ne tik Klaipėdos, bet ir visos Vakarų Lietuvos medikams. Sulaukėme gražių ir nuoširdžių laiškų - tiek elektroniniu paštu, tiek rašytų ranka. Šiandien publikuojame dalį mums atskriejusių laiškų, kuriuose esami ar buvę pacientai dėkoja juos į gyvenimą sugrąžinusiems gydytojams, slaugytojoms.

Mieli medikai, "Vakarų ekspreso" redakcija sveikina Jus profesinės šventės proga! Kartu su visais redakcijai rašiusiais pacientais nuoširdžiai dėkojame už Jūsų nelengvą darbą. Linkime Jums patiems stiprios sveikatos, ištvermės, geranoriškų pacientų. Tegul niekada neapleidžia viltis ir ryžtas kovoti už kiekvieną gyvybę ir kiekvieno besigydančio žmogaus sveikatą.

***

Dėkoju Klaipėdos universitetinės ligoninės gydytojui chirurgui Arūnui Galdikui už sugrąžintą galimybę judėti, už nuoširdumą. Kartu dėkoju anesteziologei ir visam operacinio chirurginio skyriaus darniam ir nuoširdžiam personalui. Linkiu visiems sėkmės.

Su Medicinos darbuotojų diena!

Buvusi ligonė Vida Teresė ***

Nuoširdžiausiai dėkoju VšĮ Klaipėdos sveikatos priežiūros centro vyr. pediatrei, šeimos gydytojai Nijolei Mandeikienei ir slaugytojai Vaidai už šypsenas, nuoširdumą, profesionalumą. Linkiu ir joms sveikatos. Pagarbiai

Antanina ŠEREIVIENĖ ***

Labai norėčiau padėkoti Respublikinės Klaipėdos ligoninės gydytojui chirurgui Valdui Mačiuliui už profesionalumą, rūpestį, kvalifikuotą gydymą. Taip pat negaliu nepadėkoti ir medicinos personalui. Ačiū Jums už jūsų nelengvą darbą, už Jūsų auksines rankas.

Adelė TENDZEGOLSKIENĖ ***

Noriu padėkoti visiems Jūrininkų ligoninės medikams ir aptarnaujančiam personalui, Kardiologinio skyriaus vedėjai Daliai Jarašūnienei, gydytojai Ingai Duonėlienei. Ypač esu dėkingas Kardiochirurgijos skyriaus vedėjui Gediminui Kundrotui už padarytą širdies operaciją. Savo auksinėmis rankomis jis suteikė man antrą gyvenimą.

Linkiu visiems sveikatos, stiprybės nelengvame jų darbe ir Dievo palaimos.

Su pagarba

Kęstutis KETURKA ***

Noriu padėkoti ir pasveikinti su profesine švente "Lornos" medicinos centro akių ligų gydytoją Petronėlę Mildą Bajoriūnienę ir jos padėjėją už dėmesį ir pagarbą ligoniui, už gebėjimą padėti. Ačiū.

Nuoširdžiausi sveikinimai Medikų dienos proga Jūrininkų sveikatos priežiūros centro šeimos gydytojai Laimutei Liutkevičienei ir slaugytojai Loretai, LOR gydytojai Laimutei Budrienei ir slaugytojai Audrutei. Būkite sėkmingos asmeniniame gyvenime ir darbe. Nuoširdžiai dėkojame už Jūsų rūpestingumą, profesionalumą ir geraširdiškumą.

Birutė ir Konstantinas SIMUČIAI ***

Bėga laikas vis sukdamas metus į priekį...

O jų prabėgo net dveji -

Širdis pabudinta vėl plakti ėmė,

Už tai telaimins Jus dangus...

Šiandien noriu tarti nuoširdų ačiū Klaipėdos jūrininkų ligoninės Kardiochirurgijos skyriaus gydytojui kardiochirurgui Rimantui Lenkaičiui ir visam skyriaus personalui.

Mediko dienos proga noriu palinkėti: mylėkite visus, kurie myli jus, daug stiprybės ir Angelų globos.

Su didžia pagarba

Zita ŠAKINIENĖ, Gargždai

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder