Baltagūžiai kopūstai.
Kaip vartoti: galima šviežius arba raugintus, arba net sultis.
Raudonieji burokėliai.
Kaip vartoti: virtus, galima gaminti barščius, arba salotas ar sultis.
Česnakas.
Kaip vartoti: geriausia šviežią arba smulkintą.
Svogūnas.
Kaip vartoti: paprastai šviežią, salotose arba spiritinėje trauktinėje ir kosmetinėms kaukėms ( nuo spuogų ir inkštirų).
Obuoliai.
Kaip vartoti: paprastai juos vartoja šviežius ir tik su odele, taip pat galima sultis ir trintą tyrę, kompotą.
Avokadai.
Kaip vartoti: paprastai jį valgo šviežią, deda į salotas, arba kaip „sviestą“.
Spanguolės.
Kaip vartoti: spanguoles valgo šviežias su cukrumi arba kaip morsą, sultis ar uogienę.
Rašyti komentarą