Žygimantui Janavičiui - medikų verdiktas

Žygimantui Janavičiui - medikų verdiktas

Klaipėdos "Neptūno" sirgaliai gali ramiau atsikvėpti - šeštadienį pėdos skausmus patyręs uostamiesčio ekipos įžaidėjas Žygimantas Janavičius, tikėtina, į aikštę galės grįžti jau artimiausiomis dienomis.

"Atlikus išsamesnius tyrimus paaiškėjo, kad kaulo skilimo nėra, tik stiprus patempimas. Medikų prognozėmis, gijimas gali trukti iki savaitės. Žygimantas tris dienas nesitreniruos, leisime jam pailsėti, o vėliau žaidėjas jau bandys prisijungti prie komandos treniruočių. Tikimės geriausio varianto", - "Vakarų ekspresui" situaciją komentavo "Neptūno" vyr. treneris Tomas Gaidamavičius.

Priminsime, kad Ž. Janavičius traumą patyrė šeštadienio vakarą Panevėžyje, kaip kovėsi su vietos "Lietkabeliu". Ž. Janavičius aikštelę paliko po kiek daugiau nei penkių minučių, per kurias pelnė 5 taškus (1/1 dvit., 1/1 trit.), atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį, surinko 8 naudingumo balus. Per pirmąsias dvejas rungtynes įžaidėjas rinko po 9,5 taško, 5 atkovotus kamuolius ir 6 rezultatyvius perdavimus.

Tiesa, ir be savo atakų organizatoriaus "Neptūnas" atkakliai kovėsi prieš gana galingą "Lietkabelio" ekipą - klaipėdiečiai pralaimėjo tik po atkaklios kovos rezultatu 82:87.

T. Gaidamavičius kaip vieną iš pralaimėjimo priežasčių akcentavo žaidimo organizavimą, kuris lėmė 17 padarytų klaidų bei nemažą dalį varžovų taškų greitose atakose.

Pasiteiravus, ar Ž. Janavičius galės padėti "Neptūnui" šeštadienį Prienuose vyksiančioje LKL akistatoje su "CBet" ekipa, T. Gaidamavičius atsakė: "Žiūrėsime, kaip viskas klostysis. Kol kas dar anksti kažką prognozuoti".

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder