ZTR atstovas: "Dragūno" pergalė buvo šaltas dušas, privertęs pasitempti"

ZTR atstovas: "Dragūno" pergalė buvo šaltas dušas, privertęs pasitempti"

Į Klaipėdą ruoštis tarptautiniam klubinių komandų rankinio turnyrui dėl Klaipėdos mero taurės atvyko tituluotoji Zaporožės ZTR ekipa.

Keturiolika kartų Ukrainos čempionai "Vakarų ekspresui" sakė, jog iki šiol puikiai pamena skaudžią pamoką, kai Europos Iššūkio taurės antrajame etape sensacingai buvo eliminuoti klaipėdiečių.

"Pralaimėjimas prieš "Dragūną" tąkart mums buvo labai labai šaltas dušas, privertęs padaryti labai rimtas išvadas ir pasitempti. Supratome, kad reikia gerbti kiekvieną varžovą, o ne vykti į rungtynes su išankstiniu nusistatymu, kad mes visa galva stipresni. Esame jums dėkingi, kad taip įvyko, kadangi nuo tada labai pakito mūsų požiūris. Tokios pamokos - labai naudingos", - pabrėžė ZTR komandos trenerių štabe dirbantis Aleksandras Šypenka - tarptautinės klasės rankinio sporto meistras, pasaulio čempionas.

Jis yra vyriausiojo trenerio klaipėdiečio Artūro Juškėno asistentas.

LIAUPSINO. Aleksandras Šypenka gyrė Klaipėdos rankinio mokyklą ir teigė, kad artimiausiu metu gali būti sudaryta oficiali bendradarbiavimo sutartis tarp Klaipėdos "Dragūno" ir Zaporožės ZTR ekipų.

"Juk, jei nebūtume tąkart pralaimėję, nebūtų mūsų komandos papildęs ir Artūras Juškėnas. Ar jis greitai pritapo prie komandos? Gal labai negirsiu, tačiau pasakysiu trumpai ir aiškiai - mes padarėme teisingą sprendimą, kad pasikvietėme šį trenerį", - sakė A. Šypenka.

ZTR vyrai, vakar atvykę į Klaipėdą, išskubėjo treniruotis - "Klaipėda gym" sporto salėje išbandė TRX ir "Disco bike" treniruotes.

"Tokių treniruočių sąlygų kaip Klaipėdoje, pas mus Zaporožėje nėra. Tai paliko didžiulį įspūdį. Galbūt Kijeve ir rastume kažką panašaus, bet tik ne Zaporožėje", - teigė ukrainietis.

Pokalbininko teigimu, uostamiestyje bus derinamos sąlygos dėl "Dragūno" ir ZTR komandų bendradarbiavimo.

"Jūsų mieste auga dar neišlepę ir nesugadinti vaikinai. Jie iš širdies siekia pergalių. Tai tikrai gera perspektyvių rankininkų mokykla", - pabrėžė A. Šypenka.

Vakar rašėme, kad Klaipėdoje, "Neptūno" sporto salėje (Taikos pr. 61A), tris dienas (sausio 17-19 d.) vyks tarptautinis rankinio klubinių komandų turnyras.

Be "Dragūno" ir ZTR, turnyre dar kausis Rusijos "Zarja Kaspija" ir Baltarusijos Minsko ASK (Baltarusija) ekipos.

Turnyro tvarkaraštis

Sausio 17 d. (penktadienis)
17 val. Minsko ASK (Baltarusija) - "Zarja Kaspija" (Rusija);
19 val. Klaipėdos "Dragūnas" (Lietuva) - Zaporožės ZTR (Ukraina);
Sausio 18 d. (šeštadienis)
17 val. "Zarja Kaspija" - "Dragūnas";
19 val. ZTR - Minsko ASK;
Sausio 19 d. (sekmadienis)
11 val. ZTR - "Zarja Kaspija";
13 val. "Dragūnas" - Minsko ASK.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder