"Žemaitijos dragūnas" naująjį sezoną pradėjo pergale

"Žemaitijos dragūnas" naująjį sezoną pradėjo pergale

Dvejų pastarųjų metų Lietuvos rankinio lygos (LRL) čempionai ir LRT Didžiosios taurės laimėtojai Klaipėdos "Žemaitijos dragūno" rankininkai naująjį sezoną pradėjo pergale - trečiadienį pirmosiose LRL rungtynėse išvykoje 33:27 (15:14) nugalėjo Varėnos "Ūlos" ekipą.

Prie klaipėdiečių ekipos pergalės daugiausiai prisidėjo Karolis Stropus, pelnęs 10 įvarčių (4 iš 7 m), po 5 įvarčius pridėjo Darius Jasinskas ir Jonas Truchanovičius, 4 - Tadas Stankevičius, po 3 - Justinas Riauba ir Gražvydas Juška, po 2 - Benas Petreikis ir Tomas Diržinauskas.

Iš varžovų labiausiai pasižymėjo Evaldas Griežė, klaipėdiečių ekipos vartus nuginklavęs 7 kartus ir 6 įvarčius pelnęs Sergejus Krupavičius.

"Sezono startas visuomet būna sunkus, neišimtis ir šiemet. Teko pasinervinti, tačiau džiugu, kad startavome pergale. Sieksime išsaugoti pergalių tradiciją", - ryžtingai kalbėjo čempionų titulą ginančių "Žemaitijos dragūno" rankininkų treneris Artūras Juškėnas.

Visgi, jau per pirmąsias rungtynes neapsieita be nemalonių pasekmių - kojos traumą patyrė Jonas Truchanovičius. Kol kas neaišku, ar tai čiurnos ar achilo sausgyslės trauma.

"Ketvirtadienį po išsamesnės medikų apžiūros turėtų paaiškėti, ar trauma rimta", - pabrėžė Klaipėdos ekipos strategas.

Dar prieš šias rungtynes mikro traumomis skundėsi ir žaisti negalėjo Arūnas Šrederis (kojos raumens trauma) ir Lukas Simanavičius (per draugiškas rungtynes išsinarino pirštą).

Kitas Lietuvos rankinio lygos rungtynes "Žemaitijos dragūnas" žais spalio 1 dieną (šeštadienį) Klaipėdos "Neptūno" sporto salėje su "HC Utena".

Rungtynių pradžia - 14 val. Klaipėdiečiai kviečiami palaikyti savo miesto komandą.   

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder