V.Masalskis: R.Javtoko sveikatos būklė paaiškės artimiausiu metu, "Žalgiris" naujokų neieško

V.Masalskis: R.Javtoko sveikatos būklė paaiškės artimiausiu metu, "Žalgiris" naujokų neieško

Pastaruoju metu žiniasklaidoje sklando gandai, kad Kauno "Žalgiris" ieško pakeitimo Robertui Javtokui, kuris šiuo metu gydosi stresinį kaulo pėdos lūžį. Lietuvos čempionų komandos Vitoldas Masalskis portalui "Eurobasket.lt" paneigė tokius spėliojimus.

"R.Javtoku šiuo metu rūpinasi rinktinės gydytojai, kadangi traumą jis patyrė rinktinės stovykloje, - teigė V.Masalskis. - Pirmadienį jam bus atlikti pakartotiniai tyrimai. Tikimės, kad viskas bus gerai. po tokios traumos, kurią patyrė Robertas, rugsėjo viduryje jis jau turėtų grįžti į rikiuotę. Nieko negirdėjau, kad su juo galėtų būti nutrauktas kontraktas, kaip sporto direktorius, tikrai būčiau apie tai žinojęs."

Kai kurie Lietuvos portalai buvo paskelbę, kad "Žalgiris" domisi amerikiečiu aukštaūgiu D'oru Fischeriu. Buvo net nurodomos kontrakto sąlygos: 800 tūkst. eurų už sezoną ir sutarties trukmė dvejiems metams.

"Tai - visiškos nesąmonės, nežinia, iš kur ištrauktos, - "Eurobasket.lt" sakė V.Masalskis. - "Žalgiris" yra visiškai baigęs komandos komplektavimą ir šiuo metu naujų žaidėjų neieško.

Mario Delašui neieškomas joks naujas klubas. Komandos pozicija - turėti 14 žaidėjų, tiek dabar ir yra. Žaidžiame ne viename turnyre, todėl rungtynėse ne su itin pavojingai varžovais bus galima leisti pailsėti vyresniems žaidėjai, o laiko pasireikšti atsiras tiek M.Delašui, tiek A.Juškevičiui.

Netrukus į Kauną atvyks vyriausiasis treneris Joanas Plaza. Nebent jis pageidautų dar kokio žaidėjo, tačiau labai tuo abejoju. Šiuo metu komanda yra sukomplektuota."

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder