Vilčių nepateisinęs J. McKay'us palieka „Neptūną“

Vilčių nepateisinęs J. McKay'us palieka „Neptūną“

Klaipėdos „Neptūno“ pirmadienį vakare laukia antrosios Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ketvirtfinalio serijos rungtynės ir į Pasvalį uostamiesčio komanda išvyko be Jameelo McKay'aus, praneša lkl.lt.

Trenerių lūkesčių nepateisinęs 25-erių metų 206 cm ūgio vidurio puolėjas abipusiu susitarimu išsiskyrė su „Neptūnu“.

Kovą į Lietuvą atvykęs J. McKay'us „Neptūnui“ atstovavo tik penkeriose rungtynėse. Vidutiniškai žaisdamas po beveik 14 minučių, amerikietis rinkdavo po 2,6 taško ir po 4 atkovotus kamuolius. Paskutines rungtynes J. McKay'us žaidė lygiai prieš mėnesį.

„Neptūno“ sudėtyje liko 15 krepšininkų. Trys iš jų - Aidas Einikis, Laimonas Chatkevičius ir Džiugas Slavinskas - liko Klaipėdoje ir pirmadienio mače nežais.

„Neptūnas“ laimėjo pirmąsias serijos su „Pieno žvaigždėmis“ rungtynes 91:81.

„Į priekį žengtas tik mažas žingsnelis, - prieš pirmadienio mačą Pasvalyje sakė „Neptūno“ puolėjas Laimonas Kisielius. - Visi žinome, kad pasvaliečiai, kaip ir dauguma LKL komandų, namuose yra pavojingesni. Mes dabar esame psichologiškai geresnėje situacijoje, nes apgynėme namų tvirtovę ir į Pasvalį vykstame pirmaudami 1-0. Dabar jau ant varžovų pečių gula atsakomybė“.

„Neptūnas“ žais pajėgiausia sudėtimi, o „Pieno žvaigždžių“ situacija gerokai prastesnė. Pasvalio komanda ir vėl versis be aukštaūgių Nikitos Balašovo bei Liso Shoshi, traumą per pirmas ketvirtfinalio rungtynes patyręs Jahennsas-Ley'us Manigatas turės riboti laiką aikštėje.

N. Balašovas dėl nugaros traumos nerungtyniauja nuo gegužės 2 dienos ir šį sezoną tikriausiai nebežais, L. Shoshi atsinaujino šį sezoną jau patirta nugaros trauma ir Kosovo rinktinės narys nežaidžia nuo balandžio 26 dienos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder