"Viesulo" rankininkai - Lietuvos vicečempionai

"Viesulo" rankininkai - Lietuvos vicečempionai

Klaipėdoje vykusios Lietuvos rankinio federacijos U-17 jaunių čempionato finalinės rungtynės Klaipėdos jauniesiems rankininkams buvo sėkmingos - iškovoti sidabro medaliai.

Per dvi dienas uostamiestyje buvo sužaistos 8 rungtynės.

Klaipėdos "Viesulo" sporto centro vaikinai pusfinalyje po įnirtingos kovos rezultatu 34:33 (18:16) nugalėjo Panevėžio KKSC-SG rankininkus, tačiau finale klaipėdiečiams jau pritrūko jėgų - rezultatu 27:31 (11:17) nusileista Vilniaus SM "Tauras" atstovams.

"Finalas sunkus, pavargome visi, bet esu patenkinta savo vaikinų žaidimu. Manau, kad vilniečiai buvo favoritai, bet mes nenorėjome jiems pasiduoti. Klaidų buvo, bet be klaidų negalime eiti į priekį, iš jų turime mokytis", - po finalinių varžybų kalbėjo Klaipėdos ekipos trenerė Auksuolė Stropienė.

Ji pabrėžė, kad pavyzdžiui, prieš porą metų šiai Vilniaus komandai klaipėdiečiai pralaimėjo beveik 20 įvarčių skirtumu, o šiemet - tik keturiais įvarčiais.

"Labai gerai, kad mano komanda nori žaisti, nori laimėti, vaikinai yra azartiški. Manau, "Dragūną" ateityje galės papildyti ir daugiau šios kartos žaidėjų", - akcentavo A. Stropienė.

Pasak jos, visi komandos žaidėjai yra "Viesulo" sporto centro auklėtiniai, klaipėdiečiai, o vienas - iš Nidos.

"Jis labai nori žaisti rankinį ir kasdien plaukdavo keltais į Klaipėdą treniruotis. Šiuo metu "Dragūno" klubas yra suteikęs jam būstą Klaipėdoje, kad jis galėtų gyventi čia, žaisti ir tobulėti. Dauguma šios komandos žaidėjų mokosi "Aukuro" gimnazijos sporto klasėje ir tai labai padeda ruošiantis, kad priartėtume prie stipriausių komandų, tokių kaip šįkart triumfavusios Vilniaus SM "Tauras", - džiaugėsi "Viesulo" sporto centro rankinio trenerė A. Stropienė.

Merginų varžybose taip pat triumfavo Vilniaus SM "Tauras" atstovės, klaipėdietės merginos nerungtyniavo.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder