Veteranai išvyksta medalių

Veteranai išvyksta medalių

Penktadienį Ostravoje (Čekija) prasideda Europos senjorų krepšinio čempionatas, kurio metu į aikštelę išbėgs ir keturi klaipėdiečiai.

Ričardas Grigaliūnas, Kastytis Pesys, Liudvikas Mileška ir Kazimieras Budrys Lietuvai atstovaus kovose tarp vyriausių turnyro dalyvių - tų, kuriems per 70 metų.

Beje, ši komanda vadinsis "Neptūniečiai" - į taip pavadintą klubą buriasi visi buvę krepšininkai, gynę Klaipėdos garbę. Be klaipėdiečių į Europos čempionate dalyvausiančią komandą taip pat pakviesti 2 kauniečiai ir 3 vilniečiai.

Mūsiškiams senjorams teks varžytis su bendraamžiais iš Austrijos, Suomijos, Latvijos bei Rusijos ekipų. "Neptūniečiai" Čekijoje taip pat sužais su JAV krepšininkais, tačiau šios varžybos turnyrui jokios įtakos neturės.

"Važiuojame medalių ir parvešime, tik negaliu pasakyti, kokios spalvos. Bus dovana 50-metį mininčiam "Neptūnui", - sakė komandą subūręs K. Budrys.

Prieš dvejus metus Kaune vykusiame čempionate mūsiškiai nukeliavo iki finalo ir tik jame nusileido varžovams iš Rusijos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder