Varžysis dėl "Vakarų ekspreso" taurių

Varžysis dėl "Vakarų ekspreso" taurių

Šeštadienį ir sekmadienį nuo 9 val. ryto "Carlsberg" teniso arenoje virs teniso aistros dėl dienraščio "Vakarų ekspresas" įsteigtų taurių. Finalinėse varžybose kausis aštuoni klubai iš Lietuvos ir Rusijos.

Varžysis Kaliningrado (A. Volkov, S. Putkov, V. Krasovskij ir K. Suškov), Šilutės "Verdenos" (R. Jaruškevičius, N. Lukošius, S. Šveikauskas, M. Mirauskas ir A. Raicevičius), Klaipėdos "Vakarų teniso" (M. Lekstutis, S. Šišorkin, D. Diržauskas, T. Butvilas, D. Radiuk ir A. Fiodorov), Palangos TK (A. Martinauskas, R. Budginas, V. Zilnys, A. Šatas ir A. Daratis), Gargždų "Seto" (D. Sinskas, K. Sinskas, D. Gricius, E. Baltramonaitis ir R. Gricius), Palangos "Mano teniso" (R. Antropikas, V. Indreika, V. Stonkus, M. Puškorius ir A. Grigalauskas), Šiaulių "Seno parko" (V. Mikoliūnas, A. Beržinskas, N. Petkevičius, A. Tverijonas ir L. Gruodis) bei Telšių "Impulso" (A. Gečas, E. Laurinavičius, R. Kupstys, L. Varnelis ir S. Motuzas) atstovai.

Po penkių turų į priekį išsiveržė Kaliningrado atstovai, antroje vietoje įsitvirtino klaipėdiečiai, trečioje - gargždiškiai.

Gali būti, kad po finalinio etapo prizininkų rikiuotė pasikeis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder