"Varom už Lietuvą": prasidėjo registracija

"Varom už Lietuvą": prasidėjo registracija

Visi, norintys varyti kamuolį žygyje "Varom už Lietuvą" ir taip "įžaisti" Lietuvos krepšinio rinktinę prieš Europos vyrų krepšinio čempionatą ("Eurobasket 2011"), iki liepos 1 dienos gali registruotis oficialioje žygio interneto svetainėje www.fanspace2011.com/varom.

Žygio dalyviai bus atrenkami atsitiktiniu atrankos būdu iš visų sėkmingai įveikusių svetainėje pateiktas užduotis ir užsiregistravusių. Norintieji tapti "įžaidėjais" turės teisingai atsakyti į kelis klausimus apie krepšinį, Lietuvą ar kitus šaliai svarbius įvykius bei gauti keturių savo draugų patvirtinimą, kad yra vertas "įžaisti" rinktinę ir varyti kamuolį už Lietuvą.

Šiuo metu galima registruotis į pirmuosius 15 miestų krepšinio kamuolio kelyje, vėliau bus skelbiami registracijos etapai į kitus miestus.

Nuo liepos pradžios tapti žygio "Varom už Lietuvą" dalyviais ir varyti kamuolį bus galima ir kitais būdais, dalyvaujant specialiose akcijose.

Kamuolio žygis "Varom už Lietuvą" - tai tautos džiaugsmo ir pasididžiavimo išraiška, simbolinė padėka Lietuvos krepšiniui, kuris garsina mūsų šalį, mus suvienija ir stiprina mūsų tikėjimą Lietuva.

Kamuolys startuos liepos 6-ąją įspūdinga švente su "Tautiška giesme" aplink pasaulį iš Kauno miesto. Tarsi olimpinis deglas perduodamas iš rankų į rankas, varomas iš miesto į miestą, kamuolys per Lietuvą keliaus aštuonias savaites - iki pat Europos vyrų krepšinio čempionato. Savo kelyje kamuolys aplankys daugiau nei 60 miestų, kviesdamas žmones švęsti Lietuvai vėl tapus visos Europos krepšinio namais.

Kiekviename mieste ir miestelyje, sutinkančiame kamuolį, vyks įvairūs renginiai.

Apkeliavęs visą šalį, kamuolys prieš pat čempionatą bus įteiktas Lietuvos krepšinio rinktinės vyrams kaip tautos pasišventimo simbolis ir pažadas - už Lietuvą žaidžia trys milijonai.

"Eurobasket 2011" taps didžiausiu krepšinio renginiu Europoje - pirmą kartą jame dalyvaus 24 stipriausios Senojo žemyno komandos. Europos pirmenybių kovos vyks šešiuose Lietuvos miestuose - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje. Rugpjūčio 31 - rugsėjo 18 dienomis vyksiančiame čempionate bus kovojama ne tik dėl medalių, bet ir dėl kelialapių į 2012 metų Londono olimpines žaidynes.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder