"Vakarų ekspreso" taurę išsivežė užsieniečiai

"Vakarų ekspreso" taurę išsivežė užsieniečiai

Tradicinį teniso turnyrą dėl "Vakarų ekspreso" taurės šiemet laimėjo svečiai iš Kaliningrado.

Šilutės "Verdena", Klaipėdos "Vakarų tenisas", Palangos teniso klubas, Nidos "Setas", Klaipėdos "Kogas", Šiaulių "Senas parkas", Klaipėdos "BTC" ir Kaliningrado teniso klubas kovą dėl pagrindinio prizo pradėjo praėjusių metų spalį - įvyko keturi etapai, o apdovanojimus tenisininkai išsidalijo tik šiomis dienomis uostamiestyje, "Carlsberg" teniso arenoje.

Finaliniame etape kovoti dėl pagrindinio prizo į kortus išėjo Kaliningrado ir Klaipėdos "BTC" klubų žaidėjai. Turnyrinės lentelės lyderių susitikimą ir "Vakarų ekspreso" taurę iškovojo Kaliningrado tenisininkai.

Dėl 3 vietos kovojo dvi Klaipėdos komandos, šis apdovanojimas atiteko "Vakarų teniso" žaidėjams, nugalėjusiems klubo "Kogas" atstovus.

5 vietą užėmė staigmeną pateikę turnyro debiutantai iš Nidos, kurie finalinio etapo metu, kovodami dėl galutinių pozicijų turnyrinėje lentelėje, įveikė Šiaulių klubą, o už jų išsirikiavo Palangos bei Šilutės tenisininkai.

Ne pirmus metus Klaipėdoje vykstantis komandinis teniso turnyras, kuriame kartu su profesionalais varžosi mėgėjai - analogų Vakarų Lietuvoje neturinčios varžybos.

"Savaime aišku, kad turnyro lygis kyla - komandos nuolat stiprinasi, joms iššūkį meta nauji klubai", - kovoms pasibaigus sakė organizatorių - klubo "Vakarų tenisas" atstovas Darius Gricius.

Tikimasi, kad ateityje tradicija nenutrūks.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder