"Vakarų ekspreso" taurė iškeliavo į Kaliningradą

"Vakarų ekspreso" taurė iškeliavo į Kaliningradą

Klaipėdos "Carlsberg" teniso arenoje vykusiame Vakarų Lietuvos teniso klubų lygos turnyro finaliniame etape dėl dienraščio "Vakarų ekspresas" įsteigtos taurės triumfavo svečiai iš Kaliningrado, finale įveikę klaipėdiečius.

Daugiau nei keturis mėnesius vykusiame komandiniame turnyre iš viso varžėsi aštuonios ekipos iš Gargždų, Palangos, Šiaulių, Telšių, Šilutės, Mažeikių, Klaipėdos ir Kaliningrado.
Šįkart nugalėtojų laurus susišlavė svečiai iš Rusijos: Andrej Volkov, Konstantin Suškov, Sergej Putkov, Vadim Krasovskij ir Aleksej Borcov.

Vicečempionų vardus iškovojo klaipėdiečiai: Dmitrij Radiuk, Slava Šišorkin, Mindaugas Lekstutis, Tomas Butvilas ir Dainius Diržauskas.


Trečioji vieta atiteko gargždiškiams: broliams Dariui ir Raimundui Griciams, Dainiui Sinskui, Giedriui Gairioniui, Giedriui Rutkauskui, Remigijui Preikšaičiui, Gintautui Daugėlai ir Kęstučiui Sinskui.    

"Į Klaipėdą suvažiavo daug profesionalių žaidėjų. Sunku buvo įveikti svečius, tačiau klaipėdiečiams iškovota antroji vieta - puikus pasiekimas", - teigė vienas iš turnyro organizatorių Darius Gricius.

Turnyru pasidžiaugė ir kaliningardiečiai. "Buvo malonu pasivaržyti Klaipėdoje. Jūsų mieste yra tikrai gerų žaidėjų, teko nemažai paprakaituoti", - kalbėjo svečiai.  

Turnyro dalyviai buvo apdovanoti ne tik "Vakarų ekspreso" įsteigtomis taurėmis, bet ir vertingais prizais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder