"Vakarų ekspreso" taurė - "Rangos" komandai

"Vakarų ekspreso" taurė - "Rangos" komandai

Paaiškėjo bemaž mėnesį trukusio "Apollo" boulingo ir dienraščio "Vakarų ekspresas" organizuojamo šeštojo komandinio įmonių boulingo turnyro nugalėtojai ir prizininkai.

Prekybos centre "Akropolis" esančiame "Apollo" boulinge (Taikos pr. 61) vykusiame turnyre šįkart iš viso varžėsi 14 komandų: "Ranga", "Redo", "Smeltė", "Klasco", "Fotopolis", "Admen", "Klaipėdos keleivinis transportas", "Klaipėdos geležinkelių infrastruktūra", "Splius", "BTA draudimas", "Fortakas", "Tuvlita", "Benetas" ir "Kalnapilis".

Į superfinalą pateko: "Fortakas" (1075 tšk.), "Kalnapilis" (1156), "BTA draudimas" (1156), "Klaipėdos keleivinis transportas" (1182), "Admen" (1651) , KLASCO (1426) ir "Ranga" (1480).

Galiausiai lemiamame etape triumfavo "Rangos" komanda, surinkusi 1029 tšk. Vicečempionų laurai atiteko "Klaipėdos keleivinio transporto" komandai (918 tšk.), o praėjusių metų čempionai "Admen" atstovai liko treti (914 tšk.).

"Džiaugiamės vėl laimėję po kelerių metų pertraukos. Kasmet smagu pasivaržyti su stipriausiomis įvairių įmonių komandomis. Dėkojame organizatoriams, rėmėjams ir labiausiai - savo komandos nariams", - po triumfo kalbėjo "Rangos" ekipos nariai.

Pasak "Klaipėdos keleivinio transporto" atstovų, tai - puikiai organizuotas ir gražus renginys.

"Tikimės, kad ši tradicija bus tęsiama. Tokie turnyrai vienija Klaipėdos įmones. Šiame turnyre dalyvaujame ne pirmą kartą ir pagaliau pavyko iškovoti prizinę vietą", - džiaugėsi sidabro medalius iškovoję "Klaipėdos keleivinio transporto" žaidėjai.

Apie turnyrą tik teigiamus žodžius bėrė ir kitų įmonių atstovai.

"Tai nuostabus ir labai energizuojantis renginys. Labai džiaugiamės turėdami galimybę dalyvauti tokiame renginyje, nes būtent tokio pobūdžio laisvalaikis užpildo kolektyvo veiklą. Tikime, kad kitais metais būsime tarp nugalėtojų, na, o šiuo metu nuoširdžiai sveikiname nugalėtojus", - sakė "BTA draudimo" atstovai.

Kiekvienam nugalėtojui atiteko 6 mėnesių dienraščio "Vakarų ekspresas" prenumerata, 125 eurų vertės "Apollo" boulingo dovanų kuponai ir sporto klubo "Impuls" mėnesio narystė.

Antros vietos laimėtojai džiaugėsi 3 mėnesių "Vakarų ekspreso" prenumerata kiekvienam komandos nariui, 100 eurų vertės "Apollo" boulingo ir sporto klubo "EOLA" dovanų kuponais.

Trečios vietos prizininkai gavo 1 mėnesio dienraščio "Vakarų ekspresas" prenumeratą kiekvienam komandos nariui, 75 eurų vertės "Apollo" boulingo ir laipynių parko dovanų kuponus.

"Smagiai praleistas laikas kartu ne darbo metu stiprina tarpusavio kolegų santykius, todėl kiekvienoje darbovietėje svarbus yra ne tik darbas, bet ir kartu praleistas laikas neformalioje aplinkoje. "Apollo" boulingas tampa puikia vieta, kai užvaldyti azarto darbuotojai tampa vieningi ir siekia bendro tikslo. Taip atsiranda stipresnis ryšys, abipusis supratimas, lengviau įgyvendinamos idėjos. Smagu, kad ši graži tradicija tęsiasi jau šešerius metus, ir tikimės, kad ji gyvuos dar daugybę metų", - teigė "Apollo" boulingo Klaipėdos padalinio vadovė Kristina Riaukienė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder