"Vakarų ekspreso" taurė - "Admen" komandai

"Vakarų ekspreso" taurė - "Admen" komandai

Emocingomis ir atkakliomis dvikovomis, džiugiais akordais, šampano purslais bei gausiais apdovanojiomais finišavo "Apollo" boulingo ir dienraščio "Vakarų ekspresas" organizuojamas daugiu nei mėnesį trukęs komandinis įmonių boulingo turnyras "Vakarų ekspreso taurė 2011".

Nugalėtojų laurais bei "Vakarų ekspreso" taure didžiavosi "Admen" komandos nariai: Andrius Andruška, Pavelas Grickevičius, Darius Plačas, Tomas ir Vilma Perminai.

"Nugalėjo draugystė. Visi rinko stipriausius savo įmonių narius, o mes - draugiškiausius", - iškart po pergalės kalbėjo nugalėtojai.

- Esame boulingo sporto fanatikai - treniruojamės kasdien ir visus agituojame tai daryti. Tai ne tik sportas, bet ir puiki pramoga. Žaidėme atsipalaidavę, be įtampos, užtat ir laimėjome", - pridūrė jie.

Antroje pozicijoje, nuo nugalėtojų atsilikę vos 14 taškų, liko "Kečo" komandos nariai: Kęstutis Marozas, Audrius Bukauskas, Sergejus Šaripkovas, Robertas Jurijonas, Alanta ir Vaidas Mitkevičiai.

"Admen" komandos nariai šįkart buvo stipresni. Iki pergalės trūko labai mažai - pabaigoje nusisuko sėkmė", - kalbėjo antrąją vietą iškovojo boulingo sporto entuziastai.

Trečioji vieta atiteko komandai "Raketa": Mindaugui Paulynui, Viačeslavui Gluško, Andrejui, Ritai ir Konstantinui Nosovams.  

"Jaučiamės lyg nugalėtojais. Trečioji vieta - džiugus pasiekimas", - sakė "Raketos" komandos atstovas M. Paulynas.

Priminsime, kad be šių ekipų finaliniame turnyre "Akropolyje" įsikūrusiame "Apollo" boulinge dar varžėsi: "Apelsinas" (galutinėje rikiuotėje liko ketvirti), "Bega" (V vieta), "Komanda" (VI vieta), "Klasco" (Trąšų terminalas, VII vieta) ir KLASCO (VIII vieta).

Kiek anksčiau laiko atsisveikinti su šiuo turnyru buvo priverstos dvi prasčiausiai pasirodžiusios ekipos: "Redo" ir VĮ Klaipėdos uosto direkcija.

"Panašius turnyrus rengsime nuolat. Tai puiki proga suvienyti kolektyvą bendram tikslui, bendromis jėgomis pasiekti kuo geresnį rezultatą ir papuošti savo biurą nugalėtojų taure. Taip pat panašūs turnyrai puiki šventė kolektyvų darbuotojams", - sakė viena iš turnyro rengėjų Kristina Frolovaitė.

Turnyro prizinis fondas siekė net 12 tūkstančių litų.

Nugalėtojams buvo įteikta "Vakarų ekspreso" taurė, taip pat 5 tūkst. Lt vertės reklamos paketas www.ve.lt ir metinė dienraščio "Vakarų ekspresas" prenumerata, 500 Lt abonementas boulingo žaidimui "Apollo" boulinge bei "EOLA" sporto klubo 500 Lt. abonementas.

Antrąją vietą iškovoję atstovai taip pat buvo apdovanoti taure, 3 tūkst. Lt vertės reklamos paketu www.ve.lt ir metine dienraščio "Vakarų ekspresas" prenumerata, 300 Lt abonementu boulingo žaidimui "Apollo" boulinge bei 300 Lt abonementu sporto klube "EOLA".

Trečiosios vietos laimėtojai apdovanoti taure, "Vakarų ekspreso" 2 tūkst. Lt vertės reklamos paketu www.ve.lt ir metine dienraščio "Vakarų ekspresas" prenumerata, 200 Lt abonementu boulingo žaidimui "Apollo" boulinge ir 200 Lt abonementu sporto klube "EOLA".

Prizinių komandų išsidėstymas ir surinkti taškai:
1. ADMEN - 1705 tšk.
2. KEČAS - 1691 tšk.
3. RAKETOS - 1673 tšk.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder