Vaikų ledo ritulio čempionate klaipėdiečiams sėkmė nesišypsojo

Vaikų ledo ritulio čempionate klaipėdiečiams sėkmė nesišypsojo

Praėjusią savaitę Nacionalinėje vaikų ledo ritulio lygoje rungtyniavo visų divizionų komandos, o viena atkakliausių akistatų įvyko Klaipėdoje, kur tarpusavyje kovojo Klaipėdos "Baltijos" ir Rokiškio rajono sporto centro komandos.

Vaikų ledo ritulio lygos U-14 divizione Klaipėdoje du kartus susitiko komandos, kovojančios dėl teisės nelikti paskutinei divizione. Du kartus Klaipėdoje stipresni buvo rokiškėnai, kurie atlikto nedidelį žygdarbį. Nugalėti "Baltijos" komandą, kuri turi visas sąlygas normalioms treniruotėms, Rokiškio komandai - daugiau nei sėkmė.

Rokiškio SC abu kartus laimėjo prieš „Baltiją“ rezultatais 9:8 (2:1, 4:4, 2:3, 0:0, 1:0) ir 8:5 (2:1, 4:2, 2:2).
Pirmosiose rungtynėse "Baltija" antrajame kėlinyje pelnė net 4 įvarčius iš eilės ir išsiveržė į priekį 5:2. Tačiau Rokiškis savo gretose du brolius Romą ir Nerijų Laužadžius, kurie traukė savo komandą į priekį, atsakė taip pat 4 įvarčiais be atsako ir grąžino persvarą savo ekipai 6:5.

Trečiajame ketvirtyje arčiau pergalės buvo "Baltija" , kuri du kartus pirmavo, varžovai du kartus lygino rezultatą, paskutinė kartą paskutiniąją minutę. Baudinių serijoje rokiškėnai buvo tikslesni 2:0 ir šventė pergalę rezultatu 9:8.

Antrąją dieną "Baltijoje" trūko Deniso Kuzminovo ir svečiai buvo pranašesni, nors klaipėdiečiai du kartus buvo išlyginę rezultatą. Rokiškio SC šventė dvi pergales ir smarkiai padidino savo šansus nelikti lygoje paskutiniais.

Pirmąją dieną įvarčius "Baltijai" pelnė: Lukas Jonuška 4, Denisas Kuzminovas 2, Artūras Žukaitis, Arnas Timošenko po 1 įvartį. Rokiškio SC: Romas Laužadis, Nerijus Laužadis po 3, Benas Pilaitis 2, Lukas Zlatkus 1 įvartis.
Antrąją dieną "Baltijai": Lukas Jonuška, Laimonas Buknys po 2, Lukas Altuchovas 1 įvartis. Rokiškio SC: Romas Laužadis 6, Nerijus Laužadis 2 įvarčiai.

U-12 divizione Vilniaus "Eurocash1" komanda du kartus - 20:1 (6:0, 7:1, 7:0) ir 11:4 (3:1, 6:1, 2:2) sutriuškino Rokiškio rajono sporto centro komandą.

"Eurocash1" ekipa divizione neturi lygių sau, išskyrus pirmuosius metus Lietuvos lygoje žaidžiančią Liepojos "Liepajas metalurgs" komandą. Ne išimtis buvo ir rungtynės su Rokiškio RSC ekipa, kuri sutriuškinta didžiuliais skirtumais.

Pirmąją dieną vilniečiai gerino asmeninę statistiką, antrąją dieną buvo laikas gerinti taktinius įgūdžius. Pirmąją dieną net 9 naudingumo balus surinko Patrikas Misiukas, 7 pridėjo Martynas Grinius, kuriam vos prieš mėnesį sukako 9 metai.

Antrąją dieną Patriukas Misiukas demonstravo ne ką blogesnį žaidimą – net 8 naudingumo balai.

Pirmosios rungtynėse įvarčius pelnė: "Eurocash1": Patrikas Misiukas 6, Martynas Grinius 4, Dino Mukovozas 3, Adrianas Nabursas, Artiomas Frizelis po 2, Justas Fedorovičius, Kasparas Gruzdys, Kostas Stankus po 1 įvartį. Rokiškio RSC: Mažvydas Jukna 1 įvartis.
Antrąją dieną įvarčius mušė "Eurocash1" komandai: Adrianas Nabursas 4, Patrikas Misiukas 2, Artiomas Frizelis, Kostas Stankus, Dino Mukovozas, Arnas Misiukas, Martynas Grinius po 1 įvartį. Rokiškio RSC: Mažvydas Jukna 4 įvarčiai.

Vilniuje vykusiame U-10 diviziono ture, keturių komandų turnyre karaliavo Vilniaus "Eurocom" ekipa, kuri rezultatu 3:2 nugalėjo pagrindinę konkurentę kovoje dėl turo pirmosios vietos Kaliningrado "Jantarnaja zvezda" komandą ir tai buvo antrasis kartas sezone, kuomet lietuviai nugalėjo šią Rusijos ekipą. Pirmąją tarpusavio dvikovą rezultatu 4:3 taip pat laimėjo "Eurocom".

Kitose rungtynėse vilniečiams buvo kur kas lengviau. 7:1 nugalėta Klaipėdos "Deichmann" komanda ir 11:1 – kita uostamiesčio ekipa Klaipėdos "Skatas".

Antrąją vietą ture iškovojo Kaliningrado ekipa, kuri 6:2 įveikė "Deichmann" ir 13:1 – Klaipėdos "Skatą".

Dėl trečiosios vietos virė principinė kova – dėl jos kovėsi dvi uostamiesčio ekipos. Pranašesnė buvo "Skato" komanda, kuri 3:1 nugalėjo "Deichmann" ir praktiškai užsitikrino teisę patekti į finalo ketvertą.

Pirmieji du finalo ketverto dalyviai aiškūs – Vilniaus "Eurocom" ir Kaliningrado "Jantarnaja zvezda". Į kitas dvi vietas kol kas realiausi kandidatai – Kaliningrado "Feniks" ir Klaipėdos "Skatas".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder