Vaikams ir paaugliams - sporto stovyklos

Vaikams ir paaugliams - sporto stovyklos

Klaipėdos vaikams ir paaugliams - puiki galimybė aktyviai ir sportiškai leisti vasaros dienas bei artimiau susipažinti su vandens sporto ir kitomis ekstremaliomis bei naudingomis sporto šakomis. Kasdien, priklausomai nuo oro sąlygų, I Melnragės paplūdimyje, KAR KAR ar Vandenlenčių parkuose vyksta dienos stovyklos "Bangų vaikai".

Juose vaikams ir paaugliams nuo 8 iki 16 metų siūloma įsilieti į įvairias veiklas: išmokti plaukti banglente, vandenlete, važiuoti riedlente, susipažinti su jėgos aitvarų valdymo ypatumais, pažinti ir įgauti įgūdžių paplūdimio tinklinio ir teniso treniruotėse, įgyti plaukimo pradmenis jūroje ir baseine.

"Veiklos priklauso nuo oro sąlygų. Kiekvieną dieną vyksta vis naujos veiklos ir tokiu būdu vaikai bei paaugliai susipažįsta su vis skirtingomis sporto šakomis bei gali pasirinkti kur nori save realizuoti ilgesniam laikui. Siekiame, kad vaikai būtų užimti, aktyviai leistų laisvadienius gryname ore, o ne sėdėtų prie kompiuterių. Juk sportas ir aktyvus laisvalaikis - itin naudingas sveikatai. Vaikai ir paaugliai dienos stovyklų metu gauna pietus ir užkandžių", - "Vakarų ekspresui" pasakojo dienos stovyklų organizatorė Marija Miežanskienė.

Anot jos, vaikus sporto užsiėmimų moko profesionalūs treneriai ir instruktoriai.

Vaikai gali pasirinkti pusės dienos (nuo 10 iki 15 val.) ir visos dienos (nuo 10 iki 18 val.) stovyklas.

Stovyklų kaina - nuo 25 eurų vaikui.

Stovyklas organizuoja Klaipėdos krašto vandens sporto asociacija kartu su VšĮ "Plaukimas visiems" ir rėmėjais - "Surf style", "Surf shop" ir VšĮ "Drevernos krantas".

Daugiau informacijos apie šias dienos stovyklas galima sužinoti ir registruotis į jas telefonu: 8 614 30591, el. paštu: [email protected] arba facebook paskyroje: surf shop lithuania.

Registracija vykdoma ir portale www.123formbuilder.com/form-3739731/STOVYKLOS-REGISTRACIJOS-FORMA.

"Sieksime, kad dienos stovyklos vyktų ne tik šiltuoju sezono metu, bet ir žiemą. Kai bus sniego, galime vaikus mokyti slidinėti, čiuožinėti ir kitų žiemos sporto šakų užsiėmimų", - pabrėžė dienos stovyklų organizatorė M. Miežanskienė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder