V. Chodosovskis: "Pergalės prasideda nuo rūbinės"

V. Chodosovskis: "Pergalės prasideda nuo rūbinės"

"Jei komandoje atmosfera yra puiki, kovoji iš širdies ir padedi vienas kitam lyg būtum artimiausias šeimos narys, tada gali ir kalnus nuversti", - įsitikinęs 25-erių Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionų Klaipėdos "Naftos-Uni-Akvaservis" ekipos kapitonas Viktoras Chodosovskis.

Jis prisiminė praėjusį sezoną, kai visi komandos nariai buvo lyg vienas plieninis kumštis.

"Atmosfera buvo superinė. Tokioje draugiškoje komandoje dar niekada gyvenime nebuvau rungtyniavęs. Praėjusį sezoną mes būtent komandiniu darnumu ir atsidavimu užkopėme į NKL viršūnę. Šiemet "Naftos-Uni-Akvaservis" komanda yra gerokai atjaunėjusi - likome tik keturi čempioniškos ekipos žaidėjai: Mindaugas Stašys, Džiugas Slavinskas, Aidas Einikis ir aš. Dar trūksta susižaidimo, vienas kito supratimo ir panašiai, bet tikiu, kad įsibėgėsime ir pajėgsime mesti rimtą iššūkį kiekvienam varžovui", - kalbėjo V. Chodosovskis.

Jis pabrėžė, kad būtina komandos narius vėl "sucementuoti" panašiai taip, kaip buvo pernai.

"Stengiamės kažkur kartu nueiti, kažką nuveikti, kad geriau vienas kitą pažintume. Jei žaidėjai puikiai sutaria už aikštės ribų, tada ir aikštėje yra kur kas lengviau. Praėjęs sezonas buvo išskirtinis tuo, kad beveik visi komandos nariai buvo daugiau mažiau pažįstami nuo vaikystės ar paauglystės laikų. Tvyrojo pasakiška atmosfera. Mūsų stiprybė - vienybė ir komandos dvasia. Visi supranta, kad pergalės prasideda nuo rūbinės", - aiškino klaipėdietis.

200 cm ūgio ir apie 120 kg V. Chodosovskis yra rimtas iššūkis kiekvienam priešininkų ekipos žaidėjui - galingo stoto klaipėdiečio taip lengvai po krepšiu nepastumsi. Nenuostabu, kad V. Chodosovskis yra vienas geriausių savo ekipos kovotojų dėl atšokusių kamuolių.

Šiandien "Naftos-Uni-Akvaservis" krepšininkai 16 val. Kūno kultūros ir rekreacijos centre (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) susitiks su Vilniaus "Perlo-MRU" ekipa.

"Šiemet ši Vilniaus ekipa yra gerokai pasikeitusi. Oficialiai skelbiama, kad tai "Lietuvos ryto" ekipos dubleriai. Jie auginasi jaunąją kartą. Tai nenuspėjama komanda, tačiau namuose mes visada turime siekti tik pergalių. Turime sirgaliams už palaikymą atsidėkoti gražiu žaidimu", - teigė V. Chodosovskis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder