Už Klaipėdos sporto lyderius balsuos ir miestiečiai

Už Klaipėdos sporto lyderius balsuos ir miestiečiai

Ketvirtadienį Sportininkų namuose vykusiame Klaipėdos sporto tarybos posėdyje nutarta tobulinti ir labiau prie visuomenės pritraukti geriausių metų Klaipėdos sportininkų išrinkimo eigą.

Nutarta, kad sportininkai, kaip ir ankstesniais metais, teiks paraiškas Klaipėdos sporto ir kūno kultūros skyriui, o komisija, sudaryta iš Sporto tarybos ir Klaipėdos sporto žurnalistų, atsižvelgdama į rezultatus, išrinks kiekvienai nominacijai po tris kandidatus ir per uostamiesčio žiniasklaidą paskelbs viešą balsavimą. Nugalėtoją lems 50 proc. internetu balsuojančių žmonių ir 50 proc. komisijos vertinimas.

Taip bus pasielgta su įvairiomis nominacijomis, tarp kurių - "Metų komanda", "Metų talentas", "Metų treneris", "Metų sporto renginys", "Už pasiekimus neįgaliųjų sporte" ir kt.

Tikimasi, kad tokiu būdu kiekviena nominacija įgaus daugiau svorio, o jos nugalėtojams bus įteiktos specialiai šiam renginiui išlietos skulptūrėlės.

Tačiau nuspręsta, kad geriausių Klaipėdos olimpinių ir neolimpinių sporto šakų dešimtukai bus renkami tik minėtos Sporto tarybos ir sporto žurnalistų komisijos, atsižvelgiant į 2019 metais pasiektus rezultatus (pagal tam tikrą patvirtintą skaičiavimo lentelę). Būtent iš geriausiųjų dešimtuko po vieną vyriškos ir moteriškos giminės atstovą gaus ir geriausio 2019 metų Klaipėdos sportininko skulptūrėlę.

Geriausių 2019 metų Klaipėdos sportininkų renginys vyks gruodžio 19 dieną.

Sportininkų namuose vykusiame Klaipėdos sporto tarybos posėdyje Klaipėdos vicemeras Arvydas Cesiulis pristatė numatomą Klaipėdos miesto sporto strategiją, Klaipėdos sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėja Rasa Rumšienė apžvelgė šiuo metu aktualiausius sporto klausimus ir pristatė Klaipėdos miesto motyvuojančio sporto sistemos modelio gaires.

Apie tai plačiau skaitykite artimiausiuose "Vakarų ekspreso" sporto puslapiuose.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder