Uostamiesčio imtynininkams - auksas ir bronza

Uostamiesčio imtynininkams - auksas ir bronza

Klaipėdoje vykusiame jau septynioliktajame tarptautiniame laisvųjų imtynių turnyre "Mūsų viltys" klaipėdiečiai džiaugėsi aukso ir bronzos medaliais. Mūsų miesto atstovai žibėjo tarp daugiau nei 200 dalyvių iš 12 šalių.

Klaipėdietis Vadimas Babuškinas neturėjo lygių tarp svorio iki 54 kg dalyvių (kovojo 14 imtynininkų), o jo treniruočių draugas Artiomas Novikovas užėmė trečiąją vietą tarp svorio iki 76 kg dalyvių (varžėsi 16 imtynininkų). Abiejų prizininkų treneris - Andrejus Iljinas. Pasak jo, šioms varžyboms minėtuosius atletus paruošti padėjo treneris Vytautas Baltuonis.

Iš lietuvių dar puikiai kovojo ir aukso medalį pelnė Mantas Adomaitis (iki 85 kg). Šis Pagėgių ir Šiaulių miestams atstovavęs atletas pateisino šiemet iškovotą Europos prizininko vardą.

Uostamiestyje, be lietuvaičių, dar kovėsi svečiai iš Vokietijos, Lenkijos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Rusijos, Baltarusijos, Slovakijos, Moldavijos, Izraelio, Anglijos.

Varžybos dvi dienas vyko Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centro salėje. Turnyre varžėsi 12-17 metų imtynininkai.

"Turnyras "Mūsų viltys" gyvuoja jau 17 metų ir yra itin mėgstamas bei vertinamas užsienio šalių imtynininkų. Nuoširdžiai dėkojame ir nuolatiniams rėmėjams. Tai, galima sakyti, yra vienas rimčiausių metų turnyrų Klaipėdoje. Šįkart šiame turnyre varžėsi apie dvidešimt Europos ir pasaulio čempionatų dalyvių. Kiekvienam imtynininkui - tikra garbė dalyvauti tokio lygio turnyre ir pasitikrinti savo jėgas. Tai jaunimui - neįkainojama patirtis. Malonu, kai po varžybų užsienio atletai apie turnyrą atsiliepia tik gražiai", - džiaugėsi Klaipėdos imtynių treneris bei vienas iš šių varžybų organizatorių Sergejus Kasimovas.

Pasak jo, Klaipėdos imtynininkams nėra kada poilsiauti - artimiausiomis dienomis laukia tarptautiniai turnyrai Latvijoje, Slovakijoje, Lenkijoje ir Estijoje.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder