Uostamiesčio gyventojai pirmieji išbandė būsimojo IMPULS treniruoklius ir grupines treniruotes

Uostamiesčio gyventojai pirmieji išbandė būsimojo IMPULS treniruoklius ir grupines treniruotes

Birželio 4 d. vakarą uostamiesčio gyventojai pirmieji susipažino su rugsėjį duris atversiančiu sveikatingumo ir sporto klubu IMPULS. Prekybos centro ARENA antrajame aukšte įsikūrusiame IMPULS DEMO demonstraciniame klube jie išbandė naujausius ir moderniausius treniruoklius, susipažino su būsimu klubu bei turėjo galimybę pamatyti naujausią funkcinę treniruotę X-fit.Visą vasarą kiekvienas aktyviu gyvenimo būdu bei sveika gyvensena besidomintis Klaipėdos gyventojas ir miesto svečias galės iš arti susipažinti su moderniausiu Baltijos šalyse sveikatingumo ir sporto klubu IMPULS bei įsigyti narystes pačiomis geriausiomis sąlygomis.

Jau šių metų rugsėjį uostamiestyje duris atvers naujasis IMPULS. Jame lankytojus džiugins didžiausias mieste ir visuose IMPULS klubuose 25 metrų ilgio, penkių plaukimo takelių baseinas, keturios pirtys, sūkurinė vonia, baseinėlis vaikams. Taip pat bus įrengtos ir šešios grupinių treniruočių salės, kuriose bet kurio amžiaus ir fizinio pajėgumo lankytojai išjudins savo raumenis daugiau kaip 100 grupinių užsiėmimų kiekvieną savaitę.

„IMPULS DEMO atidarėme tam, kad klaipėdiečiai patys galėtų pamatyti, kokiais treniruokliais galės dailinti savo kūno linijas jau rudenį būsimajame IMPULS. O tuo pačiu džiaugsimės galėdami uostamiesčio gyventojams gyvai papasakoti ir apie kitus klubo privalumus bei galėdami pasiūlyti geriausias sąlygas sportuoti mūsų klube. Be to, visi, įsigiję išankstines narystes, galės sportuoti čia, IMPULS DEMO, ir jau dabar išbandyti treniruočių įrangą, kuri, ir ne tik ji, lauks jų nuo rugsėjo didžiausiame klube Klaipėdoje“, - sakė Klaipėdos IMPULS vadovė Inga Dumbauskienė.

IMPULS DEMO kiekvienas lankytojas turės galimybę pamatyti ir išbandyti dalį naujausių ir moderniausių IMPULS klubo treniruoklių, kurie jau rudenį keliaus į naująjį klubą. Klaipėdos IMPULS taps pirmuoju sporto klubu, kurio lankytojai galės naudotis prestižiniu „Red Dot“ dizaino apdovanojimu įvertintais moderniausiais ir naujausiais TECHNOGYM ARTIS treniruokliais. Čia taip pat klaipėdiečiai galės apžiūrėti ir išbandyti ir kitą kokybiškiausią sporto pasaulyje pirmaujančių prekinių ženklų TECHNOGYM, LIFE FITNESS, OCTANE, CONCEPT2 treniruočių įrangą.

Prekybos centre ARENA įsikūrusiame IMPULS DEMO profesionalūs treneriai nemokamai atliks kūno analizės testą – jis parodys ne tik bendrą kūno masės indeksą, bet ir atskleis biologinį amžių, kūno skysčių, riebalų ir raumenų masę bei pateiks dar daugiau naudingos informacijos apie kūną. Tuo tarpu IMPULS darbuotojai pristatys patrauklius pasiūlymus bei papasakos apie išskirtinius privalumus, kuriais galės mėgautis pirmieji sveikatingumo ir sporto klubo narysčių savininkai. Klaipėdos IMPULS vadovės teigimu, tik pirmieji 200 klubo narių įsigys naujojo klubo narystes pačiomis geriausiomis sąlygomis. „Jie galės sutaupyti daugiau nei 1000 litų bei mėgautis papildomomis privilegijomis. Todėl raginame paskubėti apsilankyti IMPULS DEMO jau dabar.“

IMPULS DEMO, iki rudens veiksiantis prekybos centre ARENA, Taikos pr. 64 (2 aukšte), kasdien (pirmadieniais – ketvirtadieniais nuo 10 iki 21 val., penktadieniais nuo 10 iki 20 val., o savaitgaliais – nuo 10 iki 16 val.) lauks visų, siekiančių geros savijautos ir norinčių sutaupyti. Neverta laukti rudens – jau dabar verta pasinaudoti unikalia galimybe išskirtinėmis sąlygomis tapti IMPULS sveikatingumo ir sporto klubo nariais!

Reklama

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder