"Unicaja" nepasigailėjo "Maccabi" krepšininkų

"Unicaja" nepasigailėjo "Maccabi" krepšininkų

Tel Avivo „Maccabi“ (1-6) komandai šiemet, regis, nepadėtų joks treneris. Garsiausia Izraelio komanda toliau buksuoja ir patyrė eilinę nesėkmę Eurolygos D grupėje.

Šį kartą „Maccabi“ svečiuose 68:82 (20:26, 11:22, 18:15, 19:19) neatsilaikė prieš Mindaugo Kuzminsko atstovaujamą Malagos „Unicaja“ (6-1).

Ispanijos krepšininkai nuo pirmųjų rungtynių minučių pradėjo demonstruoti daug geresnį žaidimą, o antrajame ketvirtyje jų pranašumas jau siekė net 44:22.

Paskutiniajame ketvirtyje „Maccabi“ buvo sumažinę atsilikimą iki 10 taškų, tačiau po Joano Plazos minutės pertraukėlės šeimininkai vėl nutolo.

„Maccabi“ yra labai arti to, kad nepatektų į Eurolygos „Top 16“ ir po Naujųjų metų prisijungtų prie Europos taurės dalyvių. Norint, kad tai neįvyktų, Izraelio krepšininkai turi tikėtis, kad rytoj Stambulo „Darussafaka“ namuose pralaimės Bambergo „Brose Baskets“, o patys likusiuose turuose įveiks tiek šiuos du oponentus, tiek ir Sasario „Banco di Sardegna“ krepšininkus.

Kuzminskas į „Maccabi“ krepšį per 20 minučių įmetė 14 taškų (6/11 dvit., 0/2 trit., 2/3 baud. met.), atkovojo ir perėmė po 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 5 pražangas, gavo vieną bloką, 2 sykius prasižengė ir surinko 14 naudingumo balų.

„Unicaja“: Willas Thomasas 20, Mindaugas Kuzminskas 14, Richardas Hendrixas (12 atk. kam.) ir Nemanja Nedovičius po 11.

„Maccabi“: Jordanas Farmaras, Tayloras Rochestie ir Sylvenas Landesbergas po 13, Devinas Smithas 11.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder