Trys atlantiečiai - į Švediją

Trys atlantiečiai - į Švediją

Šiandien po trumpos pertraukos treniruotes atnaujino Klaipėdos "Atlanto" futbolininkai. Tačiau jose dalyvavo ne visi klubo žaidėjai.

Net penki "Atlanto" žaidėjai šiandien Klaipėdos centriniame stadione treniravosi su Lietuvos jaunimo (U-19) rinktine, rytoj išvyksiančia į Europos čempionato elito grupės atrankos turnyrą Švedijoje.

Tačiau į Švediją vyks tik trys atlantiečiai - vartininkas Edvinas Gertmonas bei saugai Skirmantas Rakauskas ir Dovydas Virkšas. Rinktinės trenerių sprendimu namuose pasiliko Ričardas Šveikauskas ir Aurimas Jurgelevičius.

Mūsų šalies jaunimo (U-19) rinktinė atrankos turnyre varžysis su Švedijos (III. 26), Rusijos (III. 28) ir Belgijos (III. 31) bendraamžiais.

Į Rusijos jaunimo (iki 21 metų) rinktinę buvo kviečiamas ir "Atlanto" puolėjas Andrejus Paniukovas. Tačiau rezultatyviausias šio sezono A lygos žaidėjas pasiliko Klaipėdoje.

"Andrejus per paskutines rungtynes su "Šiauliais" gavo nedidelę traumą. Todėl telefonu susisiekiau su rinktinės treneriais ir informavau apie žaidėjo būklę. Leido jam nevykti.", - "Vakarų ekspresui" sakė "Atlanto" vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija.

Artimiausias A lygos čempionato rungtynes atlantiečiai žais balandžio 3 dieną išvykoje su Vilniaus "Žalgiriu".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder