Tomas Delininkaitis: grįžti į „Neptūną“ yra neapsakomai smagu

Tomas Delininkaitis: grįžti į „Neptūną“ yra neapsakomai smagu

Praėjusį savaitgalį Klaipėdoje prabangavo 58-oji Jūros šventė. Tradicinėje eisenoje pirmą kartą klubo istorijoje žygiavo ir Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai.

Nors žaidėjai teoriškai dar gali mėgautis paskutinėmis atostogų savaitėmis ir galimybe apsilankyti Baltijos jūros paplūdimiuose, jų mintys vis dažniau krypsta į artėjantį sezoną. Jam „Neptūno“ vyrai pradės ruoštis jau rugpjūčio 14 d.

Po 14 metų pertraukos į gimtąjį klubą grįžęs 35-erių Tomas Delininkaitis „Neptūnas“ TV rubrikai #NeptūnoPulsas atskleidė, kad uostamiestyje jis jaučiasi neapsakomai smagiai, o pirmuosius du vasaros mėnesius praleido aktyviai.

 

„Džiugu, kad Klaipėdoje vyksta tokie renginiai, kurie sutraukia tiek daug žmonių. Tikrai malonu tai matyti. Kai minėjau ankstesniuose interviu, grįžti į „Neptūną“ yra labai geras jausmas, nes būtent šioje komandoje prasidėjo mano pirmi profesionalo žingsniai. Sugrįžti į „Neptūną“ yra neapsakomai smagu. Vasarą sudėjęs rankų nesėdėjau. Esu toks žmogus, kuris labai mėgsta aktyvų poilsį. Pajudėjau, pamėčiau į krepšį, lankiausi treniruoklių salėje. Lovoje negulėjau (šypsosi). Visus sirgalius norėčiau paraginti palaikyti mūsų komandą ir įsigyti abonementus, nes jūsų balsas yra be galo svarbus“, – kalbėjo T. Delininkaitis.

Tuo metu 20-metis Laurynas Beliauskas šią vasarą užbaigė savo pasirodymą jaunimo rinktinių krepšinyje ir dabar koncertuojasi ties vyrų krepšiniu ir laukiančia konkurencine kova dėl minučių skaičiaus aikštėje.

 

„Jūros šventė Klaipėdoje visada garsėja savo smagumu ir gausiu žmonių skaičiumi. Nemačiau, kiek plojimų susilaukė kitos organizacijos, bet šventės atidarymo eisenoje „Neptūnas“ susilaukė tikrai nemažai palaikymo. Klaipėda yra krepšinio miestas ir komanda aukščiausiame lygyje čia yra tiesiog būtina. Iš Europos čempionato grįžau tik prieš pora dienų. Dabar turėsiu pora savaičių poilsio ir vėl kibsiu į darbus. Klubą papildę naujokai – tikrai stiprūs. Nežinau, ar pavyks prasimušti tarp svarbiausių žaidėjų, bet, kaip ir kiekvienais metais, bandysiu savo jėgas. Kad kažką pasiektume, mums tikrai reiks sirgalių palaikymo. Visus skatinu pirkti abonementus ir kurti istoriją kartu!“, – vyriausiam komandos draugui antrino L. Beliauskas.

„Neptūnas“ artėjantį sezoną rungtyniaus Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) ir FIBA Čempionų lygoje.

 

Sutartis su klubu jau turi gynėjai Mindaugas Girdžiūnas, Renaldas Seibutis, Aidas Einikis, Laurynas Beliauskas, puolėjai Arnas Butkevičius, Mindaugas Kačinas, Laimonas Kisielius, aukštaūgiai Edgaras Želionis, Matas Jucikas, Arūnas Mikalauskas. Sudėties komplektavimo darbus numatoma baigti pasipildant dviem vidurio puolėjais ir įžaidėju.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder