Tinklininkai varžėsi dėl "Gitanos" taurės

Tinklininkai varžėsi dėl "Gitanos" taurės

Klaipėdoje vyko vienas didžiausių salės tinklinio mėgėjų turnyrų Lietuvoje, kuriame penkiose Klaipėdos sporto salėse buvo varžomasi dėl "Gitanos" taurės.

Tai buvo jubiliejinis, jau penktasis, "Gitanos" taurės turnyras. Šįkart savo jėgas išbandė net 21 komanda iš įvairių Lietuvos miestų.

Turnyras vyko trijose grupėse: merginų, vyrų (be amžiaus apribojimų) ir vyrų veteranų (+40).

Tarp dailiosios lyties atstovių pirmąją vietą iškovojo Klaipėdos "Viesulo" komanda, finale pranokusi Gargždų sporto centro atstoves. Trečiąją vietą iškovojo Šiaulių "Artiliux" komanda.

Tarp vyrų pirmi buvo Kauno "Marito" atstovai, antrąją vietą iškovojo Klaipėdos "Gitana", trečiąją - Vilniaus "Kražantė".

Tarp vyrų veteranų finale susitiko dvi Klaipėdos ekipos - "Gitana" ir "Vakaris". Aukso medaliai atiteko "Gitanai", o sidabru teko tenkintis "Vakariui" Bronzos medaliai iškeliavo į Šiaulius - "Šarūno" komandai.

"Gitanos" taurės turnyras - išties didžiulis ir reikalaujantis daug organizacinių pastangų. Džiugu, kad šiame turnyre, kaip dera šeimininkams, klaipėdiečiai parodė deramą pavyzdį ir buvo tarp lyderių. Klaipėdoje nuolat vyksta ir daugiau įvairių tradicinių turnyrų. Trumpai tariant: tinklinio judėjimas yra tarsi užvestas. Vos spėjame suktis", - "Vakarų ekspresui" sakė Klaipėdos tinklinio asociacijos (KTA) prezidentas Dainius Blaževičius.

Jis pasidžiaugė, kad jau šiandien prasideda Klaipėdos miesto vyrų salės tinklinio pirmenybės, kuriuose šiemet dalyvaus 18 komandų.

Taip pat dar vyksta registracija į Klaipėdos miesto salės tinklinio moterų pirmenybes. Komandos registruojamos el. paštu: [email protected]. Daugiau informacijos galima rasti portale KTA.lt ir facebook paskyroje "Klaipėdos tinklinis".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder