Tinklininkai varžėsi dėl "Gitanos" taurės

Tinklininkai varžėsi dėl "Gitanos" taurės

Net trijose Klaipėdos salėse vyko tradicinis, jau ketvirtasis, tinklinio turnyras, kuriame kovojama dėl "Gitanos" taurės. Šįkart jėgas išmėginti panoro rekordinis skaičius - net 15 komandų iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių.

Po įnirtingų kovų, karštų emocijų ir įspūdingų atakų tarp vyrų nugalėtojų titulus apgynė Vilniaus "Kuro Aparatūros" komanda.

Tarp pažengusių moterų tinklininkių pirmąją vietą iškovojo "Artilux" ekipa iš Šiaulių. Antros liko Gargždų sporto centro atstovės.

Tarp dailiosios lyties mėgėjų lygių neturėjo Šalčininkų "Fortūnos" komanda, o Klaipėdos "Gitanos" atstovės džiaugėsi antrąja vieta.

Lemiamos kovos vyko Klaipėdos specializuotojo tinklinio salėje (Pilies g. 2A).

Turnyre varžėsi ekipos iš Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Šalčininkų, Joniškio, Plungės, Gargždų ir Klaipėdos.

Klaipėdos tinklininkai intensyviai ruošiasi miesto tinklinio pirmenybėms, kuriose nuo spalio mėnesio pabaigos planuoja dalyvauti bemaž 30 komandų. Kovos vyks vyrų, moterų, mišrių porų ir senjorų grupėse. Klaipėdos tinklinio asociacijos nariai kviečia visus norinčius registruotis į Klaipėdos pirmenybes. Registruotis ir daugiau informacijos apie tai galima rasti interneto svetainėje www.KTA.lt.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder