"Time team" krepšinio turnyre - 50 komandų

"Time team" krepšinio turnyre - 50 komandų

Jūros šventės metu Herkaus Manto gatvėje vykęs "Time team" gatvės krepšinio 3 prieš 3 turnyras dar kartą įrodė, kad neveltui Lietuva vadinama krepšinio šalimi - įvairiose amžiaus grupėse varžėsi net 50 komandų.

Turnyre dalyvavo Šiaulių, Plungės, Kretingos, Palangos, Šilutės, Gargždų ir mažesnių Klaipėdos rajono miestelių atstovai.

Tarp jauniausiųjų dalyvių, gimusių 2000 metais ir vėliau, nugalėjo klaipėdiečių "MMMJ-2000" ekipa: M. Vaitkus, M. Sinkevičius, M. Overlingas ir J. Andriuškevičius.

Tarp 1998-1999 metais gimusių krepšininkų lygių neturėjo taip pat Klaipėdos atstovai "Gėlytės" (E. Jonkus, A. Žitkus ir R. Liekis).

Tarp 1996-1997 metais gimusių krepšinio mėgėjų dominavo Šiaulių atstovai: A. Pampikas, M. Margis ir Š. Baziulis.

Tarp 1994-1995 metais gimusių dalyvių triumfavo "Slavkos" ekipa iš Klaipėdos: G. Slavinskas, D. Jokubaitis ir R. Zabita.

Tarp 1993-1994 metais gimusių atstovų nugalėtojų laurai atiteko Plungės "Impulso" krepšininkams: G. Jakstui, R. Jakstui, V. Varpiotui ir N. Tuleikiui.

Tarp dailiosios lyties atstovių visas varžoves pranoko kretingiškės iš "No fear" ekipos: A. Brazdeikytė, R. Motiejūnaitė ir G. Paulauskaitė.

Taip pat buvo surengti baudų ir tritaškio metimų konkursai. Nuo tritaškio linijos geriausiai į krepšį mesti sekėsi (pataikė 8 iš 10 bandymų) plungiškiui G. Jakštui, o nuo baudų metimo linijos - klaipėdiečiui N. Mineikiui (realizavo 9 iš 10 metimų).

Dėjimo į krepšį konkurso skirtingų amžiaus grupių nugalėtojais tapo klaipėdiečiai: K. Petrikis (tarp 12-mečių ir jaunesnių dalyvių), K. Tamošauskis (tarp 13-15 metų atstovų) ir R. Kazakevičius (tarp 16 metų ir vyresnių atletų).

Įdomu pastebėti, kad šis konkursas pirmą kartą buvo rengiamas į mažesnius krepšius, tad progos pasivaržyti turėjo ir vaikučiai.

"Renginys pasiteisino"

Rimantas CIBAUSKAS, Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) viceprezidentas, vienas iš "Time team" gatvės krepšinio turnyro rėmėjų
Norėjosi, kad žmonės per šventę ne tik linksmintųsi, vartotų alkoholinius gėrimus, tačiau ir su vaikais ateitų į turnyrą, pajudėtų, pasportuotų. Aš visuomet už sveiką gyvenimo būdą. Sporto renginiai, krepšinis, per Jūros šventę - visiškai pasiteisino. Vienu metu Jūros šventės rengėjai buvo atsisakę krepšinio, tačiau tradicijos sugrįžo ir, manau, kad itin sėkmingai. Tai dar kartą įrodo, kad Lietuvai krepšinis - itin reikalingas ir populiarus. Norėčiau, kad šis turnyras taptų tradiciniu ir vyktų be jokių pertraukų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder