Tenisininkai pradėjo kovas dėl "Vakarų ekspreso" taurių

Tenisininkai pradėjo kovas dėl "Vakarų ekspreso" taurių

Ketvirtus metus Klaipėdos "Carlsberg" teniso arenoje tenisininkai varžosi dėl dienraščio "Vakarų ekspresas" įsteigtų taurių. Tai komandinis turnyras, kuriame daugiau nei pusmetį varžosi 8 Lietuvos ir Rusijos komandos.

Į kovą stojo Kaliningrado teniso klubas (Rusija), Šilutės teniso klubas "Verdena", Šiaulių teniso klubas "Senas parkas", Palangos teniso klubas, Nidos "Setas" ir Klaipėdos teniso klubai: "Kogas", "BTC" bei "Vakarų tenisas".

Iš viso vyks keturi varžybų turai. Nugalėtojas paaiškės tik kitų metų pavasarį.

Po praėjusį savaitgalį vykusio pirmojo turo į lyderių gretas išsiveržė Šiaulių "Senas parkas" ir Klaipėdos "Kogas". Jų sąskaitoje - po 21 tašką. Toliau žingsniuoja po 19 taškų surinkę kaliningradiečiai ir Klaipėdos "BTC".

"Tai nereiškia, kad šios ekipos yra stipriausios. Vieniems papuolė silpnesnės komandos, kitiems - kur kas pajėgesnės. Pirmas turas dar nieko nereiškia. Komandų rikiuotės dar kis", - aiškino vienas iš varžybų organizatorių ir dalyvių klaipėdietis Darius Gricius.

Antrasis šio turnyro turas vyks lapkričio 16-17 dienomis vėl Klaipėdos "Carlsberg" teniso arenoje.

Priminsime, kad pernai nugalėtojų taurę iškovojo "BTC" ekipa. Tąkart finalas tarp dviejų Klaipėdos klubų - "BTC" ir "Vakarų teniso" buvo itin atkaklus ir emocingas, nugalėtojas nebuvo aiškus iki pat paskutinių sekundžių.

Pirmuose dviejuose turnyruose 2011 ir 2012 metais, laurus skynė kaliningradiečiai. Visgi pastaruoju metu kartelę gerokai yra iškėlę klaipėdiečiai ir svečiams su jais grumtis darosi vis sudėtingiau.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder