Tenisininkai Klaipėdoje išsidalijo laurus

Tenisininkai Klaipėdoje išsidalijo laurus

Klaipėdos "Carlsberg" teniso arenoje vyko komercinis vyrų ir moterų dvejetų teniso turnyras. Iš viso dalyvavo 52 vyrai ir 10 moterų iš Klaipėdos, Vilniaus, Telšių, Mažeikių, Kauno, Gargždų, Palangos.

Vyrų mėgėjų grupėje pirmą vietą iškovojo D. Radiuk (Klaipėda) su R. Preikšaičiu (Klaipėda), įveikę T. Griciaus ir M. Griciumisu duetą (Klaipėda), rezultatu 6/2, 6/4.
Trečią vietą iškovojo V. Stonkus (Palanga) ir J. Butenis (Palanga), nugalėję L. Varnelį (Telšiai) ir E.Laurinavičiumi (Telšiai), rezultatu 6/4, 7/6.

Vyrų profesionalų-mėgėjų grupėje stipriausi buvo ir pirmą vietą iškovojo R. Gricius (Klaipėda) su T.Butvilu (Klaipėda), įveikę M. Lekštutį (Klaipėda) su A. Zilniu (Palanga), rezultatu 7/5, 6/3.

Trečią vietą užėmė A. Krasnovas (Klaipėda) su V. Matuliausku (Klaipėda), laimėję prieš A. Tverijoną (Šiauliai) su A.Tverijonu (Šiauliai), rezultatu 6/4, 6/4.

Moterų mėgėjų grupėje čempionių laurus pelnė G. Sinskienė (Gargždai) su Ž. Antropikiene (Palanga), pasiekusias visas keturias pergales prieš R. Jerochiną (Klaipėda) ir R. Kaikarienę (Klaipėda). Trečioji vieta atiteko dvi pergales iškovojusioms K. Jerochinai (Klaipėda) su A.Latuškevičiūte (Klaipėda).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder