Taurė Mantui Knystautui

Taurė Mantui Knystautui

Klaipėdoje savaitgalį vyko tradicinis tarptautinis graikų-romėnų imtynių turnyras, skirtas Lietuvos kariuomenės ir visuomenės dienai paminėti. Dėl apdovanojimų varžėsi jaunučiai, jauniai, jaunimas, o vyrai absoliučioje svorio kategorijoje kovojo dėl „Mizgaičio taurės“.

Kaip ir kasmet, didžiausią turnyro susidomėjimą kėlė kovos dėl „Mizgaičio taurės“ absoliučioje svorio kategorijoje (daugiau kaip 96 kg). Dėl prizo varžėsi septyni dalyviai. Nugalėtoju tapo pasaulio bei Europos jaunimo čempionatų prizininkas Mantas Knystautas. Antrą vietą užėmė svečias iš Baltarusijos Maksimas Paškovas, o trečioje pozicijoje liko pasaulio imtynių čempionas Vilius Laurinaitis.

Puikiai sekėsi klaipėdiečiams, kurie turnyre net devynis kartus lipo ant aukščiausio prizininkų pakylos laiptelio. Dar šeši uostamiesčio imtynininkai pelnė sidabro medalius, o septyni atletai iškovojo trečiąsias vietas.

Dvikovas stebėjo ir vertino olimpinių žaidynių prizininkas Aleksandras Kazakevičius, pasaulio ir Europos čempionatų prizininkai Mindaugas Ežerskis, Valdemaras Venckaitis ir Laimutis Adomaitis.

Tarptautiniame imtynių turnyre kovojo 102 atletai iš Latvijos, Rusijos, Baltarusijos ir Lietuvos.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder