"Švyturio" arenoje liejamas ledas

"Švyturio" arenoje liejamas ledas

Klaipėda intensyviai ruošiasi šį penktadienį "Švyturio" arenoje prasidėsiančiam ir tris dienas vyksiančiam keturių nacionalinių komandų ledo ritulio turnyrui "CROWNS Baltic Challenge cup 2017". Vakar "Švyturio" arenoje jau buvo išlietas ledas, vyksta kiti pasiruošimo darbai.

Šiame ledo ritulio turnyre Klaipėdoje netrūks debiutų ir netikėtų pasirodymų.

Ledo ritulio varžybos "Švyturio" arenoje vyks pirmą kartą istorijoje. Hockey.lt skelbia, kad šalia pirmą kartą Lietuvos rinktinės marškinėlius apsivilksiančio Dariaus Kasparaičio iščiuoš ir 26-erių puolėjas Tadas Kumeliauskas.

Po septynerių metų pertraukos į Lietuvos rinktinę grįžtantis T. Kumeliauskas su pertraukomis tris sezonus žaidė Suomijos aukščiausioje lygoje ir buvo vienas geriausių šalies puolėjų.

Dėl traumų pristabdęs karjerą, T. Kumeliauskas prieš mėnesį grįžo ant ledo ir veržiasi į aikštelę.

"Tikiuosi būti naudingas komandai ir padėsiu siekti aukščiausio tikslo turnyre Klaipėdoje", - trumpai apie savo pasirengimą žaisti rinktinėje sakė T. Kumeliauskas, kuris uostamiestyje žais kartu su broliu, Rumunijoje rungtyniaujančiu Donatu Kumeliausku.

PADĖS. Puolėjas Tadas Kumeliauskas (nr. 17) bus dar vienas Lietuvos rinktinės "koziris" Klaipėdoje.

Puolėjas T. Kumeliauskas bus dar vienas Lietuvos rinktinės "koziris" Klaipėdoje. Komandoje taip pat žais Rygos "Dinamo" gynėjas Nerijus Ališauskas, vartininkas Mantas Armalis ir dar būrys garsių žaidėjų.

Komandoje netrūks ir jaunųjų šalies ledo ritulio talentų.

Trijų Baltijos šalių ledo ritulio federacijos - Lietuvos, Latvijos ir Estijos - prieš metus sutarė kartu rengti trijų etapų ledo ritulio turnyrą, kuris vyktų visose trijose valstybėse. "CROWNS Baltijos iššūkio taurės" nugalėtojas bus paskelbtas kitų metų vasarį Latvijoje. Ketvirtoji, organizatorių nuožiūra pakviesta komanda varžosi dėl etapo taurės ir apdovanojimų, tačiau galutinėje įskaitoje ketvirtosios komandos rezultatai neskaičiuojami.

Bilietus į "CROWNS Baltic Challenge cup" jau galima įsigyti bilietai.lt svetainėje, dienos bilieto į dvejas rungtynes kainos prasideda nuo 4.88 Eur.

Turnyro tvarkaraštis:

Lapkričio 10 d. (penktadienis)

16.30 val. Ukraina- Latvija;
20 val. Lietuva - Estija;

Lapkričio 11 d. (šeštadienis)

13 val. Estija - Ukraina;
16.30 Lietuva - Latvija;

Lapkričio 12 d. (sekmadienis)

13 val. Latvija - Estija;
16.30 val. Ukraina - Lietuva.

Nugalėtojų apdovanojimai.

„Švyturio“ arenoje liejamas ledas

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder