Sunkiaatlečiai Lenkijoje gerino rekordus

Sunkiaatlečiai Lenkijoje gerino rekordus

Sedlice (Lenkija) vykusiame tarptautiniame sunkiosios atletikos jaunimo turnyre, kuriame varžėsi būrys Lenkijos, Latvijos, Baltarusijos ir Lietuvos atstovų, skambėjo ir klaipėdiečių pavardės.

Turnyre varžėsi atstovai iki 18 metų.

Penkeriais metais už varžoves jaunesnės klaipėdietės Milena Norvilaitė ir Kotryna Selezniova sugebėjo konkuruoti su 18-metėmis ir pagal Sinklerio skaičiavimo lentelę pateko į geriausiųjų dešimtuką. Jos pagerino savo asmeninius rezultatus.

14-mečiai klaipėdiečiai Lukas Švežas (8 vieta), Aivaras Žukauskas (7 vieta) ir Deividas Rudaitis (9 vieta) bei gargždiškis Karolis Stonkus (7 vieta) taip pat pagerino savo asmeninius rekordus, o 17-metis marijampolietis Žilvinas Žilinskas iškovojo bronzos medalį.

"Į šias varžybas vežėme jaunus sportininkus, kad jie pajustų ką reiškia rungtyniauti su vyresniais sportininkais. Jaunimui panašios varžybos - puiki tobulėjimo mokykla. Džiaugiuosi, kad jaunimas pateisino viltis ir pasiekė asmeninius rekordus", - sakė Lietuvos sunkiosios atletikos rinktinės vyr. treneris Bronislavas Vyšniauskas.

Jau šį ketvirtadienį ir penktadienį į Klaipėdos sunkiosios atletikos sporto centrą (Sportininkų g. 46) sugužės apie 150 įvairių Lietuvos miestų ir rajonų sunkiaatlečiai. Mūsų mieste dvi dienas vyks Lietuvos jaunių iki 15 metų sunkiosios atletikos žaidynės. Ketvirtadienį varžybų pradžia - 14 val., penktadienį sunkiaatlečiai į kovas stos nuo 10 val.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder