"Spurs" aukštaūgiai nepaliko vilčių "Knicks" ekipai

"Spurs" aukštaūgiai nepaliko vilčių "Knicks" ekipai

Pagrindinį vidurio puolėją Tysoną Chandlerį praradusi Niujorko „Knicks“ (2-4) ekipa triuškinamai pralaimėjo ir kovą dėl atšokusių kamuolių, ir rungtynes.

Namie kovojusius „Knicks“ krepšininkus 120:89 (35:17, 26:28, 29:15, 30:29) sutriuškino Danny Greeno vedama San Antonijaus „Spurs“ (6-1) komanda. Teksaso klubui tai buvo jau ketvirtoji pergalė paeiliui.

Niujorko ekipos nuo skaudaus pralaimėjimo neišgelbėjo pirmąsias sezono rungtynes žaidęs J.R.Smithas. Pirmuosius penkis mačus „Knicks“ žvaigždė praleido dėl diskvalifikacijos – mat jo kraujyje tris kartus per metus buvo rasta narkotinių medžiagų.

Tačiau gynėjo sugrįžimas nebuvo sėkmingas. Praėjusį sezoną geriausio šeštojo NBA žaidėjo apdovanojimą laimėjęs Smithas pataikė vos 1 metimą iš 9 ir per 20 minučių surinko 5 taškus.

Kur kas daugiau problemų aikštės šeimininkai turėjo kovodami dėl kamuolių. Greenas į Niujorko ekipos krepšį įmetė 24 taškus ir pasiekė karjeros rekordą atkovodamas 10 kamuolių. Iš viso kovą po krepšiais „Spurs“ laimėjo 51:33.

Aikštės šeimininkai vertėsi be kelio traumą patyrusio Chandlerio, o jį pakeitę Andrea Bargnani ir Amare'as Stoudemire'as aikštelėje kartu praleido 39 minutes ir atkovojo vos 3 kamuolius.

Situacija kiek pagerėjo, kai „Knicks“ strategas ketvirtajame kėlinyje komandai beviltiškai atsiliekant į aikštelę išleido trečiąjį vidurio puolėją Cole'ą Aldrichą. Jis per pusdevintos minutės atkovojo 7 kamuolius.

Svečiai rungtynes pradėjo spurtu 17:4 ir jau po pirmojo kėlinio buvo susikrovę solidžią 18 taškų persvarą (35:17). Per likusius ketvirčius „Spurs“ tik didino pranašumą ir šventė lengvą pergalę.

„Knicks“: Carmelo Anthony 16 (8 atk. kam.), Andrea Bargnani 16, Metta World Peace 13, Timas Hardaway 11.

„Spurs“: Danny Greenas 24 (10 atk. kam.), Kawhi Leonardas 18, Tony Parkeris 17 (6 rez. perd.), Patrickas Millsas 15, Timas Duncanas 11 (10 atk. kam.).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder