Sporto vadybos apdovanojimuose - "Shodan" triumfas

Sporto vadybos apdovanojimuose - "Shodan" triumfas

2019 metų Lietuvos metų sporto vadybos apdovanojimuose Klaipėdos sportas buvo nominuotas net penkiose nominacijose. Iš Vilniuje vykusio pagerbimo renginio parvežtas ir geriausiojo trofėjus.

Jį į Klaipėdą pargabeno Klaipėdos sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėja Rasa Rumšienė, šio skyriaus vyr. specialistė Simona Skuodaitė, Klaipėdos "Shodan" sporto klubo prezidentas Lukas Kubilius ir jo žmona Viktorija Kubilienė.

Būtent "Shodan" klubas buvo pripažintas Metų sporto klubu.

Skelbiama, kad pasaulio vicečempiono ir Europos čempiono L. Kubiliaus vadovaujamame karatė kiokušin klube sportuoja 1 078 žmonės, jie treniruotes lanko Klaipėdoje, Palangoje, Kretingoje, Telšiuose ir Plungėje. "Shodan" auklėtiniai Europos čempionatuose laimėjo 4 aukso, 2 sidabro ir 6 bronzos apdovanojimus, o šių metų pasaulio čempionate be svorio kategorijų Eventas Gužauskas užėmė 6-ąją vietą tarp 161 dalyvio. Klubas yra aktyvus renginių organizatorius, o jo surengtose Baltijos taurės varžybose "Vilties kova" dalyvavo net 1 226 karatė entuziastai iš 8 valstybių.

"Džiaugiuosi įvertinimu. Čia yra ne mano, o visos mūsų karatė mokyklos nuopelnas. Tokie apdovanojimai motyvuoja ir skatina dar aktyviau judėti į priekį", - "Vakarų ekspresui" sakė L. Kubilius.

Klaipėdiečiai buvo pasiūlyti dar keturiose nominacijose.

Į Metų profesionalaus sporto klubo trejetuką pateko 9 kartus Lietuvos čempionai Klaipėdos "Dragūno" rankininkai, Metų sporto iniciatyvos trejetuke įsitaisė šių metų birželį pačioje miesto širdyje, Teatro aikštėje, vykęs tarptautinis moterų tinklinio turnyras "Amber Cup - Kredito garantas", Metų sporto vadybininkų trejetuke buvo paminėtas buriavimo propaguotojas Raimundas Daubaras (2008-2009 m. inicijavo ir įgyvendino jachtos "Ambersail" kelionę aplink pasaulį - "Tūkstantmečio odisėją") ir bene pačioje svarbiausioje nominacijoje "Metų sporto miestas" tarp geriausiųjų nominantų buvo minimas Klaipėdos sportas.

"Klaipėdos sportas turi didelę perspektyvą kilti į aukštumas, tiek sportiniais rezultatais, tiek kuriant naują šiuolaikišką bei motyvuotą sporto sistemą. Raginu visus vienytis nušviečiant kelią į ateities sporto sistemos sukūrimą", - sakė Klaipėdos sporto vadovė R. Rumšienė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder