Šįvakar Klaipėdoje - RKL pusfinalio akistata

Šįvakar Klaipėdoje - RKL pusfinalio akistata

Šiandien 18 val. LCC tarptautinio universiteto sporto salėje (Kretingos g. 36) vyks Regionų krepšinio lygos (RKL) čempionato pusfinalio kova tarp LCC tarptautinio universiteto "Briedžių" ir Telšių "Telšių" ekipų.

Tai jau bus antrosios šių ekipų pusfinalio serijos iki trijų pergalių rungtynės. Kol kas rezultatu 1:0 pirmauja telšiškiai.

Pirmoji pusfinalio kova, vykusi Žemaitijos sostinėje, buvo permaininga: iki trečio kėlinio vidurio pirmaujanti komanda keitėsi 7 kartus ir 5 kartus rezultatas buvo lygus. Vėliau klaipėdiečiai vienu metu sužaidė atkarpą 5:26 ir rungtynes pralaimėjo rezultatu 74:92 (17:21, 25:21, 15:36, 17:14).

"Telšiams" po 22 taškus pelnė Ovidijus Kaminskis (10 atk. kam.) ir Rokas Danielius. Mindaugas Norkus ir Tomas Domarkas atitinkamai surinko 14 ir 13 taškų.

Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto komandoje, kurią treniruoja Marius Tamolis, pasižymėjo 25 taškus pelnęs Vincentas Aleksandravičius, 11 - Ignas Fiodorovas.

Priminsime, kad klaipėdiečiai ketvirtfinalio serijoje iki dviejų pergalių rezultatu 2:1 palaužė Kuršėnų "Grafų baldų-Kristalas" atstovus.

LCC komanda reguliariajame čempionate buvo viena iš favoričių - iškovojo 22 pergales ir patyrė 8 pralaimėjimus (3 vieta iš 16 komandų) bei kelialapį į ketvirtfinalį iškovojo be kovos aštuntfinalyje.

"Telšių" komanda ketvirtfinalyje sausu rezultatu 2:0 įveikė Biržų „Rinkuškių alaus“ ekipą.

Telšių komanda RKL reguliariajame čempionate iškovojo 27 pergales, suklupo vos 3 kartus ir turnyro lentelėje liko antra (tik dėl prastesnio tarpusavio rungtynių taškų santykio reguliariojo čempionato nugalėtojo vardą užleido Tauragės krepšinio klubui).

„Pusfinalis ir kova dėl medalių – tai toks etapas, kai nebereikia žvalgytis atgal, o bandyti padaryti viską, kas įmanoma geriausiai. Stengsimės iš visų jėgų“, - sakė LCC „Briedžių“ komandos strategas Marius Tamolis.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder