Šįvakar - finalinis įmonių boulingo turnyro etapas

Šįvakar - finalinis įmonių boulingo turnyro etapas

Šiandien paaiškės "Apollo" boulingo ir dienraščio "Vakarų ekspresas" organizuojamo penktojo komandinio įmonių boulingo turnyro nugalėtojas ir prizininkai.

Prekybos centre "Akropolis" esančiame "Apollo" boulinge (Taikos pr. 61) finalinio etapo pradžia - 18 val.

Iš viso turnyre "Apollo" boulingo - "Vakarų ekspreso" taurė 2016" varžosi 20 komandų, suskirstytos į du pogrupius. Komandos jau sužaidė tris etapus.

Po trečiojo etapo A grupėje lyderio pozicijas užėmė "Admen" ekipa, savo sąskaitoje turinti 6289 taškus. Dar į šios grupės penketuką patenka "Rangos" (5781 tšk.), "Redo" (5776 tšk.), "Apollo" (5775 tšk.) ir "Begos" (5646 tšk.) komandos.

B grupėje geriausiai sekasi "Klaipėdos geležinkelių infrastruktūros" komandai (5121 tšk.). Dar į pajėgiausiųjų penketuką prasibrovė "Mars Lietuva" atstovai (5054 tšk.), "BTA Draudimas" (4335 tšk.), "Dobiliukas" (4271 tšk.) ir "Marių meškos" (4248 tšk.).

Šįvakar po finalinio etapo geriausioms komandoms bus įteikti vertingi prizai.

Kiekvienam nugalėtojui atiteks dienraščio "Vakarų ekspresas" prenumerata, 100 eurų vertės "Apollo" boulingo dovanų kuponai ir "Geros dovanos" prizai.

Antros vietos laimėtojai džiaugsis "Vakarų ekspreso" prenumerata kiekvienam komandos nariui, 90 eurų vertės "Apollo" boulingo ir "Lazertrono" dovanų kuponais.

Trečios vietos prizininkai taip pat gaus dienraščio "Vakarų ekspresas" prenumeratą kiekvienam komandos nariui, 75 eurų vertės "Apollo" boulingo ir sporto klubo "Eola" dovanų kuponus.

Gerų emocijų parduotuvė "Gera dovana" turnyro nugalėtojams įsteigė papildomų prizų: gurmaniškiausiai komandai atiteks dovanų rinkinys "Vakarienės ir degustacijos" - tai apie 40 gero skonio pasiūlymų, I vietos nugalėtojams atiteks dovanų rinkinys "Pramogos" - tai net apie 68 pasiūlymai mėgstantiems aktyvias pramogas ir dovanų rinkinys "Nuotykiai" - tai apie 50 pasiūlymų nenuilstantiems nuotykių ieškotojams. "Gera dovana" pagalvojo ir apie taikliausią turnyro žaidėją. Net jei komanda nepateko į nugalėtojų trejetuką, ji gali slėpti tikrą talentą, kuris turės galimybę vairuoti superautomobilį "Lamborghini Gallardo.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder