"Shodan" apdovanojo geriausius savo auklėtinius

"Shodan" apdovanojo geriausius savo auklėtinius

Šį savaitgalyje LCC universiteto salėje įvyko graži karate šventė, į kurią susirinko virš 1000 karate mokyklos „Shodan“ auklėtinių, tėvų bei artimųjų. Tai buvo tikrai įspūdingas renginys, kurio metu pirmą kartą bendrą parodomąją treniruotę vienu metu atliko daugiau nei 300 karatė mokyklos „Shodan“ auklėtinių. Taipogi, žiūrovai galėjo pasidžiaugti geriausiais mokyklos sportininkų pasiekimais bei stebėti įspūdingą suaugusiųjų parodomąja programa, kurios metu buvo atliekama karate savigynos technika; demonstruojama blokų, beisbolo lazdų bei ledo luitų laužymo technika. Renginio kulminacija tapo mokyklos dovana vaikams – atlikėjo Manto koncertas.

2011m. sezonas karate kyokushin mokyklai „Shodan“ buvo išties sėkmingas – 4 metus iš eilės iškovotas stipriausios Lietuvos vaikų, jaunučių ir jaunių komandos vardas, sėkmingi startai Europos jaunučių ir jaunimo čempionatuose iš kur parsivežta net 9 apdovanojimai, bei mokytojo Luko Kubiliaus iškovota 4 vieta tarp 129 dalyvių Pasaulio karatė čempionate be svorio kategorijų.

Geriausiais vaikų amžiau grupės sportininkais tapo mergaičių tarpe Ariana Sizikovaitė, berniukų tarpe vienodai taškų surinko Sergej Zemlianskij ir Ričardas Drugeika – šie sportinkai laimėjo ne tik eilę sezoninių varžybų, bet ir tapo Lietuvos čempionais.

Geriausia sportininke jaunučių amžiaus grupėje tapo Europos vicečempionė Skaistė Venckutė, o vaikinų amžiaus grupėje Europos bronzos medalio laimėtojas Karolis Ulteravičius bei net 6 varžybose nugalėtoju tapęs Ugnius Puplesis.

Jaunių ir suaugusiųjų amžiaus grupėje nepralenkiame buvo Lietuvos suaugusiųjų rinktinės narė ir Europos jaunimo bronzos laimėtoja Rosita Magelinskaitė, bei Europos jaunimo čempionato bronzos laimėtojai Tomas Struopus ir Tautvydas Šniaukas.

Karate kyokushin mokykla „Shodan“ džiaugiasi puikiais ir nuolat augančiais savo auklėtinių rezultatais bei dėkoja visiems prisidėjusiems prie renginio ir įsteigusiems vaikams begalę prizų. Tokia šventė yra tradicinis Shodan mokyklos renginys, kurio metu gražiai ir iškilingai pagerbiami mokyklos auklėtiniai ir puikiai bei linksmai prisimenamas praėjęs sezonas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder