Šeštadienį "Klaipėdos granitas" gaus dovanų

Šeštadienį "Klaipėdos granitas" gaus dovanų

Šeštadienį po dvi savaites trukusios pertraukos atsinaujins kovos Lietuvos futbolo A lygos čempionate - bus sužaistos dvejos XXXI turo rungtynės.

Rytoj Pakruojyje turėjo vykti ir trečiosios šio turo rungtynės tarp "Kruojos" bei "Klaipėdos granito" futbolininkų. Žinia, pakruojiečiai jau anksčiau atsisakė dalyvauti čempionate. Todėl granitiečiai rytoj gaus dovanų tris taškus. Jiems bus įskaityta pergalė techniniu rezultatu 3:0. Tad "Klaipėdos granito" taškų kraitis padidės iki dvidešimt septynių.

Kitas mūsų miesto klubas "Atlantas" rytoj Klaipėdos centriniame stadione varžysis su čempionato autsaidere "Šiaulių" ekipa. Šiemet abi komandos oficialiose rungtynėse jau susitiko keturis kartus. A lygoje atlantiečiai iškovojo dvi pergales (5:0 ir 2:0) ir vienerias rungtynes baigė lygiosiomis (0:0). "Atlanto" ir "Šiaulių" keliai susikirto ir 2015-2016 m. Lietuvos futbolo federacijos taurės aštuntfinalyje. Klaipėdoje vykusias rungtynes įtikinamai rezultatu 4:0 laimėjo klaipėdiečiai.

Per pertrauką "Atlanto" futbolininkai Ventspilyje žaidė kontrolines rungtynes su vietos "Ventspils" klubu. Šiame susitikime pergalę šventė Latvijos ekipa - 3:2 (1:2). Uostamiesčio komandai įvarčius pelnė Robertas Vėževičius ir Maksimas Maksimovas.

Nemažai jaunų atlantiečių buvo išvykę į įvairaus amžiaus šalies rinktines.

Devyniolikamečių rinktinėje per draugiškas rungtynes su Kauno "Stumbru" žaidė vartininkas Marius Adamonis ir saugas Aurimas Jurgelevičius. Beje, pastarasis per tas rungtynes, kurias rezultatu 2:0 (2:0) laimėjo jaunimas, pelnė vieną iš įvarčių. Šioje rinktinėje rungtyniavo ir "Klaipėdos granito" gynėjas Villi Grigaitis.

Lietuvos jaunimo (U-21) rinktinei per Europos čempionato atrankos rungtynes Kaune su Serbija atstovavo du "Atlanto" žaidėjai Skirmantas Rakauskas ir Rolandas Baravykas.

Per šį susitikimą pajėgesni buvo serbai - 2:0 (2:0). Beje, šių rungtynių išvakarėse R. Baravykas buvo tarp atsarginių žaidėjų ir Lietuvos nacionalinėje rinktinėje per susitikimą su Anglija.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder